Μ η λ ω: Ομαδική έκθεση στην γκαλερί Μορφές

Στέλιος Καλογεράκης Muted Mutants

Η Γκαλερί Μορφές παρουσιάζει την έκθεση Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο Μ Η Λ Ω, μία αυτολογοκριμένη, εν γνώση δυσλεκτική ονοματοδοσία, ως ένα σχόλιο στην επιβολή λογοκρισίας της ανθρώπινης έκφρασης.

Λόγω των Μέτρων, οι μετακινήσεις ανθρώπων και έργων, κωλύονται. Γι΄αυτό παράλληλα με την έκθεση στο φυσικό χώρο της γκαλερί, όπου συμμετέχει μέρος καλλιτεχνών που ζουν στον νομό, υπάρχει η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚH ΜΗΛΩ όπου εκεί δίνουμε βήμα στους καλλιτέχνες φίλους που ζουν αλλού, καθώς επίσης σε αυτούς που τα περιορισμένα τετραγωνικά δεν ευνόησαν τη συμμετοχή τους και εκτιμούμε τη δουλειά τους.

Η Γκαλερί Μορφές παρουσιάζει την έκθεση Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο Μ Η Λ Ω. Μία αυτολογοκριμένη, εν γνώση δυσλεκτική ονοματοδοσία, ως ένα σχόλιο στην επιβολή λογοκρισίας της ανθρώπινης έκφρασης.

Εδώ και καιρό, αρκετοί, νιώθουμε την ανάγκη να Μιλήσουμε, να πάρουμε θέση για όσα ζούμε, και να Ακουστούμε.

Η Αριστεία, Η Πανδημία, Οι Περιορισμοί, Η Καταστολή, Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Τα Πολιτικά Δικαιώματα, Η Ανάπτυξη, Το Εθνικό Συναίσθημα, Οι Αντιφάσεις … η Λίστα, είναι μακριά…

Μ Η Λ άμε, ελεύθερα, χωρίς περιορισμό, μέσα από το έργο μας.Η ΜΗΛΩ, ως στόχο έχει, να εκφέρει Σύγχρονο Πολιτικό Λόγο με μέσω την Εικαστική Αναπαράσταση. Να μιλήσει για άσχημα αλλά και για όμορφα και να παραμείνει αξιοπρεπής… ή και όχι, να παραμείνει ειλικρινής.

Η Γκαλερί Μορφές στηρίζει το άνοιγμα των εκθεσιακών, πολιτιστικών χώρων και τη διάδραση των ατόμων μέσα σε αυτούς. Στη διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν παράλληλες Δράσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε.

Επίσης στο Facebook θα βρείτε την σελίδα Μ Η Λ Ω, ένα διαδυκτιακό βήμα για τους φίλους καλλιτέχνες, που λόγω των συνθηκών και των τετραγωνικών δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στη Γκαλερί.

Συμμετέχουν οι Καλλιτέχνες

Κωνσταντίνος Ανδρώνης, Γιώργος Γκουνέζος, Ηράκλεια Δέδε, Ελένη Ιωαννίδου, Γιάννα Καλή, Στέλιος Καλογεράκης,Κωνσταντίνος Καλφούντζος
Σταύρος Κακλιδάκης,Τόνια Κοϊνάκη, Βάγγυ Μαριόλου, Γιώργος Πανταζής
Αμαλία Περράκη, Μαρία Τσουκνάκη, Αιμιλία Σερδάκη
Χρυσούλα Σκεπετζή.

Διάρκεια Έκθεσης _ 8 Απρίλη έως 8 Μάη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΟΡΦΕΣ _ Γοβατζιδάκη 18, Παλιά Πόλη, Ρέθυμνο, Κρήτη – H είσοδος στην Γκαλερί είναι ελεύθερη.