Παπαγγελόπουλος: «Θέλουν να με εξουδετερώσουν για να καλυφθούν ευθύνες άλλων»

Αν ήμουν σκευωρός δεν θα είχα εξασφαλίσει κάποια είδους ασυλία; Ο Τσίπρας δεν θα με προστάτευε; Θα με άφηνε εκτεθειμένο;» αναρωτήθηκε ο πρώην υπουργός προσθέτοντας ότι δεν άκουσε κανένα στοιχείο.

«Θέλουν να με εξουδετερώσουν για να καλυφθούν ευθύνες άλλων» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία ηθική αυτουργία» υποστήριξε και αναρωτήθηκε «ποια είναι η παράβαση καθήκοντος και ποια η ψευδορκία;»

Μίλησε για εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος του λέγοντας ότι αυτή είναι η «πραγματική σκευωρία».

«Σε ποιον υποσχέθηκα ή έδωσα αμοιβή όπως λέτε; Γιατί δεν το γράφει η κατάθεσή σας.»

«Μάρτυρες που κατέθεσαν, ο κ. Σαμαράς, Στουρνάρας, δεν αναφέρουν τίποτα σε βάρος μου. Για να δούμε τα αδιάσειστα στοιχεία που έχετε εις βάρος μου; Ο κ. Στουρνάρας προχθές σε αυτή την δικογραφία που διαβιβάσατε λέει στις 23.10.19 «Δεν γνωρίζω αν παρενέβει κάποιος όμως λογικό συμπέρασμα είναι…  Ο κ. Λοβέρδος δεν αναφέρεται καν. Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρει: «θεωρώ ότι οι παραλείψεις αυτές είναι αποτέλεσμα πολιτικής καθοδήγησης» Ο κ. Βενιζέλος στο υπόμνημα που κατέθεσε αναφέρεται σε δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα εμφανίζουν επίταση του δόλου του πρώην πρωθυπουργού, για μένα δεν αναφέρει τίποτα απλώς παραπέμπει στις καταγγελίες Ράικου και Αγγελή για τον Ρασπούτιν χωρίς να αναφέρεται σε μένα.

«Ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, την αλήθεια και τους τίμιους δικαστές» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Η κ. Ράικου στην επιστολή παραίτησής της δεν αναφέρει τίποτα για μένα, ούτε για παρεμβάσεις, ούτε για Ρασπούτιν. Μετά τα θυμήθηκε αυτά μέσω κύκλων. Πρώτη φορά είδα εισαγγελείς να έχουν κύκλους.

«Βομβαρδίζομαι από έναν οχετό εδώ και δύο χρόνια», θα έπρεπε να ντρέπεται η κ. Ράικου για αυτά που λέει.»Η φιλική σχέση που είχα με την κ. Ράικου αποκλείει το ενδεχόμενο να την πάρω τηλέφωνο να της μιλήσω επιτακτικά. Αφού την έβλεπα κάθε μέρα!»

Μάλιστα μου ζήτησε και τρίτη θητεία λόγω της καλής συνεργασίας μας.