Συναρπαστικές κούρσες κορυφώνουν το ενδιαφέρον στο Μαρκόπουλο

Με επτά αναμετρήσεις  υποδέχεται  ο ιππόδρομος Αθηνών το φίλιππο κοινό την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 17:00.

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην 4η ιπποδρομία του προγράμματος που θα διεξαχθεί στα 1.800 μέτρα, με τον ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, να διεκδικεί την 10η νίκη της καριέρας του μετά την νίκη του στην τελευταία του συμμετοχή.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται, επίσης, η 2η ιπποδρομία, όπου ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ θα προσπαθήσει να σημειώσει την 4η συνεχόμενη νίκη του απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους στην απόσταση των 1.575 μέτρων και η 6η ιπποδρομία, όπου δέκα 4ετείς φοράδες θα διεκδικήσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.

Για ακόμη μια ιπποδρομιακή συγκέντρωση την πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ίπποι από το εξωτερικό με συμμετοχές σε ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δύο Tζακ ποτ εκτοξεύουν τα κέρδη στον Ιππόδρομο Λευκωσίας

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για τις οκτώ αναμετρήσεις στον Ιππόδρομο Λευκωσίας αυτή την Κυριακή στις 15:00. Δύο Τζακ ποτ, στο Σκορ 4 και στο Σκορ 6,  υπόσχονται περισσότερα κέρδη για όσους επιλέξουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, μέσω του Πάμε Στοίχημα- Ιπποδρομίες. Συγκεκριμένα, μεταφέρονται 6,006 ευρώ στο Σκορ 4 και 24,503 ευρώ στο Σκορ 6.

Η προσθήκη των αναμετρήσεων στον Ιππόδρομο Λευκωσίας στις στοιχηματικές επιλογές του Πάμε Στοίχημα- Ιπποδρομίες προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις σε όλο και περισσότερους παίκτες κάθε εβδομάδα. Κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00, το φίλιππο κοινό παρακολουθεί τις κυπριακές ιπποδρομίες που έχουν ήδη αναδείξει μεγάλους νικητές.