Τέμπη: Νέο βίντεο λίγο μετά τη σύγκρουση – «Βοήθεια, είμαστε από κάτω, βοήθεια!»

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία των Τεμπών έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα χρόνο μετά το δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο Mega καταγράφονται οι πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων, που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπων. Ακούγονται ουρλιαχτά και φωνές, ενώ οι φλόγες ξεπηδούν μέσα από τα βαγόνια. «Βοήθεια, είμαστε από κάτω βοήθεια», ακούγεται να φωνάζουν κάποιοι από τους εγκλωβισμένους.

«Βοήθεια!», «από κάτω!», «είμαστε από κάτω, βοήθεια!» ακούγονται να φωνάζουν εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρίτου βαγονιού, λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων. Βλέπουν τη φωτιά να πλησιάζει προς το μέρος τους. «Τι μπορούμε να κάνουμε;», αναρωτιούνται όσοι έχουν καταφέρει να βγουν ήδη από την αμαξοστοιχία και τράβηξαν το βίντεο – ντοκουμέντο:

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, όλα τα βίντεο με την πορεία των δυο τρένων από τις κάμερες ασφαλείας έχουν σβηστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα βίντεο αυτά σβήστηκαν έγινε επειδή δεν είχαν ζητηθεί για καιρό.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13k7203jqd&playlistId=v-czgt2gp4kt5d