Τα δύο χιλιάρικα αποκαλύπτουν

Του Τάκη Ψαρίδη

Τα 2 χιλιάρικα με τα οποία ο κος Μητσοτάκης προσπαθεί να εξαγοράσει τις συνειδήσεις αυτών που εγκλωβίστηκαν, δεν είναι μόνο μια χυδαία και θρασύτατη απόπειρα να βουλώσει τα στόματα των θυμάτων που «βίασε» το διαβόητο επιτελικό του κράτος.

Είναι και μια πονηρή προσφορά προς την Αττική Οδό, ώστε να προλάβει την διεκδίκηση αποζημιώσεων εκατομμυρίων, όχι μόνο από την εταιρεία, αλλά και από κάθε φορέα που διαχειρίζεται τις λεωφόρους της Αθήνας. Είναι αυτονόητο πως αυτοί που θα πάρουν τα 2 χιλιάρικα θα υπογράψουν πως δεν έχουν άλλη απαίτηση.

Τα 2 χιλιάρικα είναι επίσης η αποκάλυψη μιας εγκληματικής ιδεολογίας που αρνείται να ενισχύσει και να οργανώσει το κράτος, ενώ οι «Ταλιμπάν» που την υπηρετούν γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι το μόνο που μπορεί να αντιμετωπίσει θεομηνίες και πανδημίες.

Χθες, εκτός από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους και παγωμένους, είχαμε και 110 νεκρούς από την πανδημία που «έφυγαν» απαρατήρητοι και ποιος ξέρει πόσοι θα είναι αύριο. Καλά, για αυτούς δεν ανησυχεί ο κος Μητσοτάκης, διότι έχουν εξαγοραστεί με άλλον τρόπο. Με τα εκατομμύρια που δόθηκαν στα «πετσωμένα» μίντια..