Έφτασε ο Χρυσοχοΐδης να ζητάει προβολή από τον Φουρθιώτη;

Μια κυρία που εμφανίζεται  ως διευθύντρια της εφημερίδας του Φουρθιώτη, μιλάει για το «δημοσιογραφικό λειτούργημα» την ίδια στιγμή που λέει ότι έπαιρνε εντολές και οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη -εκπρόσωπο του οποίου καλεί στην εκπομπή της με …. εξώδικο.  Κατάντια.

 Η κυβερνητική εκπρόσωπος  δήλωσε ότι «το Μέγαρο Μαξίμου ουδέποτε είχε, ούτε έχει, καμία επικοινωνία με τον συγκεκριμένο κύριο». Τον Φουρθιώτη.  Δεν είπε όμως ότι δεν έχει και η κυβέρνηση.

Κυβέρνηση είναι και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  Έκοψε τη φρουρά του Φουρθιώτη, αλλά δεν ακούστηκε να πήρε κεφάλια, ούτε αν βρήκε ποιοι είχαν τόσο στενή συνεργασία μαζί του και γιατί.

Αυτή τη σχέση αποκαλύπτει η εν λόγω διευθύντρια με επιστολή της σε όλο το πολιτικό σύστημα. Και κανείς δεν τη διέψευσε.

Ο Χρυσοχοΐδης έχει από παλιά σχέσεις με δημοσιογράφους και ΜΜΕ και ξέρει ότι αυτό που πουλούσε το σύστημα Φουρθιώτη δεν έχει σχέση με ενημέρωση. Δεν είχε να κερδίσει τίποτε το υπουργείο του σε προβολή.

Τι είναι αυτά που λέει η συνεργάτιδα του Φουρθιώτη για τις σχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου με την περιθωριακή εφημερίδα της και τις εκπομπές τους;

«Μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού»

«Κάθε φύλλο είχε αφιερώματα στην ΕΛ.Α.Σ. στον Αρχηγό και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου (ενδεικτικά τον Αρχηγό , τον Υφυπουργό Οικονόμου και τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη»

«Για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε «

«Μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού…»

Είχε ανάγκη ο Χρυσοχοΐδης  από την προβολή που του έκανε ο Φουρθιώτης και η παρέα του;  Να δούμε πώς θα τα μπαλώσει την Παρασκευή στη Βουλή…

Αχ Μιχάλη, πού έφτασες…