Αν ο Ανδρουλάκης δεν αποσύρει τον Μάντζο, χρεώνεται την αθλιότητα για τον Σπυρόπουλο

Ένας Δημήτρης Μάντζος,  που είχε η Φώφη Γεννηματά υπάλληλο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της,  κύλησε σαν τέντζερης και βρήκε το καπάκι: τον έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης πορτ παρόλ του.

Προφανώς με επίγνωση πως ό,τι λέει το χρεώνεται ο ίδιος.

Αυτος ο Μάντζος λοιπόν, δικηγόρος κατ’ επάγγελμα και αγνώστων πολιτικών προσόντων,  στρατολογήθηκε για να απαντήσει στις εύλογες αντιδράσεις του Γιάννη Ραγκούση και της Μαριλίζας Ξενογιαννακόπουλου σε όσα τους καταλόγισε -με τροπο ανοίκειο και παραπλανητικό- ο Ανδρουλάκης για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

Προφανώς επειδή έτσι του υπέδειξαν και με πλήρη άγνοια της ιστορίας  του ΠΑΣΟΚ διέπραξε αθλιότητα σε βάρος της μνήμης ενός νεκρού: του Ροβέρτου Σπυροπούλου. 

Χωρίς αιδώ δήλωσε ότι “υπεύθυνος για τα οικονομικά ενός κόμματος είναι ο διευθυντής του”.  Και μιλάμε για “οικονομικά” εκατοντάδων εκατομμυρίων  ευρώ, για τα οποία είχε διαταχθεί οικονομικός έλεγχος.

Προφανώς τον χρησιμοποιεί ο Ανδρουλάκης επειδή δεν τολμάει να αναφέρει ότι για τα συγκεκριμένα χρέη – στα οποία αναφέρεται ανέντιμα στους Ραγκούση – Ξενογιαννακοπούλου- είναι ο Γ. Παπανδρέου.

Τον οποίο ο ίδιος και ο παλιός προστάτης του Β. Βενιζέλος καλύπτουν,  κρύβοντας τα πορίσματα  για τη διαχείριση επί των ημερών του.

Η αναφορά όμως στον”διευθυντή του κόμματος” τον καθιστά αυθαίρετα υπεύθυνο για τα  οικονομικά και ισούται με νύξεις για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, που ήταν διευθυντές επί Παπανδρέου.

 Ο Παπακωνσταντίνου είναι εδώ και μπορεί να του απαντήσει. Αλλά ο Ροβέρτος -που θα του έδινε τις δηλώσεις του να τις φάει- είναι νεκρός  και δεν μπορεί να αμυνθεί στην αθλιότητα.

Αν δεν το κάνει ο Ανδρουλάκης, τη λούζεται και ο ίδιος.