Βαγγέλης Αντώναρος: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σα να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη”

Η χώρα περνάει τις δυσκολότερες μέρες της πανδημίας με ρεκόρ κρουσμάτων  και διασωληνωμένων.  Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί άλλα τυρβάζει και  συμπεριφέρεται σαν να μην τον αφορούν όλα αυτά — σα να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη… Κι αφήνει τους υποτακτικούς του να ασχολούνται με τη θλιβερή πραγματικότητα. Οι οποίοι σημειωτέον επιτείνουν τη σύγχυση του πληθυσμού διαρρέοντας ο καθένας κάτι διαφορετικό, άλλα το πρωί, άλλα το βράδυ. Για δήθεν χαλαρώσεις που προαναγγέλλονται και μετά αναιρούνται.

Αντί να βγει κ να μιλησει στον κόσμο για την πανδημία ο #KyriakosMitsotakis έστησε χθες ανούσια φιεστα για να  παρουσιάσει τα (δήθεν και συνεχώς συμφωνα με την κυβερνητική λογική αυξανόμενα) δισεκατομμύρια  του Εθνικού Συμφωνου Ανάπτυξης που ακόμη δεν έχει πάρει τελική εγκριση απο Γερμανία λόγω ενστάσεων. του Συνταγματικού Δικαιστηρου της χώρας.

Ο λόγος απλός: Προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ατζέντα. Να αποστρέψει την προσοχή του κόσμου από την αναποτελεσματική διαχείριση του θέματος της πανδημίας. Να πείσει τον κόσμο ότι οι μέρες απαλλαγής είναι μπροστά μας. Ότι βρισκόμαστε στην “τελική ευθεία” του Μαραθωνίου.  

Χθες μάλιστα αγνόησε επιδεικτικά όλους τους κοινοβουλευτικούς υπουργούς του  (με εξαίρεση τον υπάλληλο του Σκυλακάκη) και έκανε παρουσίαση με “τεχνοκράτες”. Απλά δεν καταλαβαίνει: Ολα αυτά είναι εντελώς αδιάφορα για τον κόσμο.  

Ο μέσος Έλληνας στην Αθήνα, στη Ρόδο, στην Καστοριά, στο Διδυμότειχο και στο Γυθειο ενδιαφέρεται πώς και πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας και αν θα σταματήσει ο κατήφορος της φτώχειας στη χώρα.

ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK