Γιάννα Παπαδάκου: Δίωξη για εκπομπή που δεν υπάρχει στη δικογραφία!

Δίωξη στη δημοσιογράφο, Γιάννα Παπαδάκου, για το περιεχόμενο της τηλεοπτικής εκπομπής «Check point» του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA TV» στις 29-11-2015, δίχως να υπάρχει στη δικογραφία η εκπομπή, άσκησε η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της δημοσιογράφου, Ιπποκράτης Μυλωνάς, η ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου άσκησε δίωξη στη Γιάννα Παπαδάκου για το περιεχόμενο της τηλεοπτικής εκπομπής “Check point” του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA TV» στις 29-11-2015, δίχως να υπάρχει στη δικογραφία η εκπομπή.

Η ανακρίτρια ζήτησε να της χορηγηθεί η επίμαχη εκπομπή, όπως και έγινε. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον συνήγορο της κυρίας Παπαδάκου προκειμένου να λάβει το αιτηθέν «αντίγραφο» της εκπομπής. Ωστόσο αντί για την επίμαχη εκπομπή έκπληκτος ο Ιπποκράτης Μυλωνάς διαπίστωσε ότι επρόκειτο για άλλη εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της δημοσιογράφου, Ιπποκράτη Μυλωνά:

«Στην κύρια ανάκριση για την υπόθεση “Παπαγγελόπουλου –Novartis”, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, την οποία υπερασπίζομαι, μάταια ζητά επί έξι μήνες τις δικογραφίες που αφορούν τους πολιτικούς Αδωνι Γεωργιάδη και Δημήτριο Αβραμόπουλο, ενώ επιδιώκει να λάβει μέρος της δικογραφίας για τη λίστα Λαγκάρντ, όπως είναι η κατάθεση του Σάμπυ Μιωνή στο Ισραήλ το 2013 και η κατάθεση της ίδιας στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής το ίδιο έτος. Όμως τώρα έχει έρθει η κατάλληλη δικονομική ώρα για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά της.

ΑΠΟ ΤΟ TVXS