Γ. Σγουρός: Η κοροϊδία συνεχίζεται από τη διοίκηση Πατούλη

Δεν έχουν τέλος οι συνεχείς παρατάσεις για το έργο της Α΄ φάσης του Φαληρικού Όρμου

Συνεχίζεται η καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών με τα αμέτρητα χιλιόμετρα ακινησίας. Καλούνται η κα Δούρου και ο κ. Πατούλης να εξηγήσουν επιτέλους ακριβώς και ειλικρινώς τι έχει γίνει με το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου δαπάνης 110 εκατομμυρίων ευρώ.

Σήμερα δόθηκε και νέα παράταση (η 8η) μέχρι τον Απρίλιο του 2022 και βλέπουμε ….! Ενώ σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο κ. Πατούλης διαβεβαίωνε, μετά τις πλημμύρες στο Φαληρικό Όρμο, στα μέσα Οκτωβρίου, ότι σε 20-30 μέρες παραδίδεται η Α΄ φάση του έργου.

Ένα έργο που ξεκίνησε με την υπογραφή της σύμβασης στις 15-2-2017 με χρόνο ολοκλήρωσης τους 21 μήνες δηλαδή μέχρι 15-10-2018, με την νέα παράταση θα ολοκληρωθεί στις 15-4-22, δηλαδή  62 μήνες από την έναρξή του και πρόκειται μόνο για την Α΄ φάση…

Η Β΄ φάση αγνοείται…

Έτσι παρατείνεται για ακόμη πέντε μήνες η ομηρεία των πολιτών χωρίς βεβαίως από την πορεία των έργων να είναι βέβαιο ότι δεν θα χρειαστεί να δοθεί και άλλη παράταση/εις για ένα έργο που ξεκίνησε με προϋπολογισμό γύρω στα 70 εκ. € και έχει ήδη ξεπεράσει τα 110 εκ. €., ενώ έχει εκτροχιαστεί κατά 100 % από το αρχικό του χρονοδιάγραμμα.

Περιμένουμε να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις ειδάλλως είναι αλληλεγγύως υπεύθυνοι η πρώην και ο νυν Περιφερειάρχης.