Γ. Σγουρός: Προοδευτικό δημοκρατικό μέτωπο στην Περιφέρεια Αττικής

Μπορεί να είμαστε σε προεκλογική περίοδο για τις βουλευτικές εκλογές που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία της χώρας, όμως σε λίγους μήνες έχουμε και τις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι εξίσου σημαντικές για την ευημερία του λαού μας και των τοπικών κοινωνιών. Ειδικότερα στην Περιφέρεια Αττικής που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας και είναι το κέντρο της οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας οι εκλογές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Η βαίνουσα προς το τέλος της θητεία Πατούλη μετέτρεψε την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας σε έναν απερίγραπτο βάλτο διαφθοράς, ανικανότητας, αυθαιρεσίας και χοντροκομμένης αλαζονείας.

Απευθείας αναθέσεις, κατασπατάληση πόρων σε μουσολινικές φιέστες, εξοργιστικές δαπάνες αυτοπροβολής του περιφερειάρχη και ψευδεπίγραφες βαρύγδουπες υποσχέσεις.

Και όλα αυτά σε στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της «Χρυσής Αυγής» και θεσιθήρες αποστάτες.

Ο Πατούλης και ο ανίερος συνεταιρισμός του πρέπει να ηττηθούν στις επερχόμενες εκλογές για να καθαρίσει ο τόπος, όπως λέει και ο λαός μας. Αυτό μπορεί να γίνει από την πρώτη Κυριακή αν ενωθούν όλες οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Περιφέρειας Αττικής, ασχέτως κομματικής προέλευσης. Δεν περισσεύει κανείς.

Την Κυριακή 2 Απριλίου  και ώρα 11 π.μ. στο Πεδίο του Άρεως άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης προερχόμενοι από την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής (Γιάννης Σγουρός) και από την Δύναμη Ζωής οργανώνουν μια σημαντική εκδήλωση για να ξεκινήσει μια πορεία αλλαγής για την Περιφέρεια Αττικής και τους πολίτες της.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.