Δηλαδή ο Αυγενάκης γνώριζε, αλλά δεν έκανε τίποτε;

Το ότι ο καταγγελλόμενος από την Σοφία Μπεκατώρου ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού η ίδια η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε θέτοντας την ιδιότητα του μέλους σε αναστολή -αν και δεν εξηγεί τους λόγους που το κάνει -ούτε τον διαγράφει.

‘Υπό αυτή την έννοια μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση που στη δημόσια τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει ούτε μια συγνώμη εκ μέρους του κόμματος, ως Πρόεδρος της Ν.Δ., ούτε μια κουβέντα για την αυτονόητη διαγραφή του στελέχους του που κατηγορείται για την κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου” θα σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και να που έρχεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης να πει ότι γνώριζε πως η Σοφία Μπεκατώρου είχε καταγγείλει την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον περασμένο Νοέμβριο στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Ο κ. Αυγενάκης μάλιστα δήλωσε πως υπάρχουν ανάλογα περιστατικά και από άλλους αθλητές:

«Είναι αρκετά τα περιστατικά και θέλουν φιλτράρισμα και πολύ προσεκτική διαχείριση, να μην πάμε στο άλλο άκρο. Επίσης έχει σημασία ποιος το λέει, η προσωπικότητα του καθενός, γιατί ενέχει και ο κίνδυνος να υπάρχει και η επιθυμία της προσωπικής εκδίκησης».

“Όποια Σοφία έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό να μιλήσει” λέει ο υφυπουργός, αλλά όταν η Μπεκατώρου μίλησε εκείνος δεν φαίνεται να έκανε τίποτε.

Ο καταγγελόμενος δεν ήταν απλώς μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μεγαλοπαράγοντας, φίλος του Πατούλη και κομματάρχης -λένε τα ρεπορτάζ- του Βορίδη.

Άρα ο Αυγενάκης γνώριζε την καταγγελία, αλλά η Νέα Δημοκρατία το έμαθε μόλις τώρα.

Κατά τα άλλα “η Σοφία και η κάθε Σοφία μας έχει στο πλευρό της». Και όσο για τα άλλα περιστατικά, ο υφυπουργός μάλλον τα …φιλτράρει.