Ελλάδα, τα χάπια σου!

Του Γιώργου Βαρεμένου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τους σερβιτόρους να πείσουν τους πελάτες να εμβολιασθούν. Σε λίγο θα απαιτήσει να σερβίρουν εμβόλια.

►Ελλάδα, τα χάπια σου!

►Πάνω στο καλύτερο διέγραψε ο Ν. Δένδιας τον Κ. Μπογδάνο. Όταν, με βάση την Συμφωνία με την Γαλλία, ήταν έτοιμος να εκστρατεύσει στο Σαχέλ, για να καθαρίσει επί τόπου πιθανούς μετανάστες.

►Η Αριστεία έχει μετατραπεί σ’ ένα ατέλειωτο αντικομουνιστικό σεμινάριο.

►Απίστευτο! Ο Γ. Οικομόμου θεωρεί την υπόμνηση για τους 15.000 θανάτους της πανδημίας, προσπάθεια της αντιπολίτευσης για αλλαγή ατζέντας. Πιο κυνικός πεθαίνεις.

►Ο Σταν Γκρήνμπεργκ βλέπει τις 15.000 νεκρούς σαν μια κάποια ατζέντα: την αλλάζεις και πας σε κάτι πιο χαρωπό.

►Ατζέντηδες της προπαγάνδας.

►Ο Μωυσής κάποτε ήταν στην ατζέντα. Τώρα πάμε για άλλα θαύματα.

►Με τον Κ. Μπογδάνο, ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπάθησε να αλλάξει την ατζέντα του Ν. Δένδια.

►Στο Βίτσι ήταν και η επικεφαλής του Γραφείου του Κ. Μητσοτάκη στην Βόρεια Ελλάδα. Αυτήν δεν νομίζω ότι θα τολμήσει να την διαγράψει ο Ν. Δένδιας.

►Στην Αυστρία, οι αρχές ελέγχουν τον Κουρτς για ωραιοποιημένες δημοσκοπήσεις. Έμαθαν ότι στην Ελλάδα οι δημοσκοπήσεις είναι άψογες και αφυπνίσθηκαν (οι αρχές).

►Στην Ελλάδα οι αρχές τί κάνουν; Είναι πολύ καλά, το αυτό επιθυμούν και δι’ υμάς!

►Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κάνει μαθήματα Προσωπικής Λογοκρισίας σε δημοσιογράφους κατά γκρουπ. Άλλο για όσους δουλεύουν στον Τύπο, άλλο για τα sites, τηλεόραση κ.λ.π. Μιλάμε για φοβερή εξειδίκευση. Ο Κουρτς την πάτησε λες και ήταν αρχάριος.

►Δεν έγινε δεκτή η πρόταση Βορίδη για τις παρελάσεις. Και τώρα από πού θα ανορθωθεί το φρόνημα; Από το σφυροδρέπανο στην μπλούζα της Τζούλιας Νόβα;

►Σφυροδρέπανα στις μπλούζες και ο Μπογδάνος εκτός της Κ.Ο. της ΝΔ. Πού βαδίζομεν κύριοι; Θα σηκωθεί ο Ιωάννης Μεταξάς από τον τάφο του.

►Οι νεοδεξιοί με τα μαύρα γυαλιά θυμίζουν στους παλαιότερους τον Ρουφογάλη και στους νεότερους κάποιους διοικητές διμοιριών των ΜΑΤ του Τάκη Θεοδωρικάκου.

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

ΑΠΟ ΤΟ TVXS