Επεισόδιο Κασσελάκη – Πολάκη: Αν δεν σου αρέσει, φύγε – Αποχώρησε ο Πολάκης

   

Σφοδρή αντιπαράθεση στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Άγρια αντιπαράθεση έλαβε χώρα χθες στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ του προέδρου του κόμματος και του Παύλου Πολάκη.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Προεδρείου, με τους παριστάμενους να θορυβούνται από τις φωνές.

«Αν δεν θες, σήκω φύγε από το κόμμα», φέρεται μάλιστα να είπε σε κάποια στιγμή ο πρόεδρος του κόμματος στον βουλευτή Χανίων, κ. Πολάκη, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως οι σχέσεις των δυο ανδρών βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Μετά το περιστατικό, ο κ. Πολάκης σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αποχώρησε και δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στελέχη της Κουμουνδούρου εκτιμούν την αντιπαράθεση των δυο ανδρών πολύ σοβαρή, κάποια μάλιστα ισχυρίζονται ότι ενδέχεται να αποτελεί την απαρχή εξελίξεων ενόψει και του Συνεδρίου!

Στη σκιά της σύγκρουσης αυτής και εν μέσω εντεινόμενης κριτικής προς την ηγεσία αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 17:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Aπό τα Παιχνίδια Εξουσίας του Βασίλη Σκουρή στο Dnews