Επιτέλους, μια φορά που ο Άδωνις έχει δίκιο

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο που αφορά το Πολυτεχνείο και αφήνει -πάλι- εκτεθειμένο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.  Όχι πως είπε τίποτε κακό ο άνθρωπος για την εξέγερση. Είπε όμως, αυτός που ο ίδιος επέλεξε για αντιπρόεδρό  του: ο Άδωνις.

Παλιότερα, σύμφωνα με αυτό το βίντεο, έλεγε: “Θέλω να σας πω και δημοσίως να το ξεκαθαρίζουμε επειδή δεν αντέχω τα παραμύθια: Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο, ούτε ένας!”.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μάλλον θα έπρεπε να επικρίνει το κόμμα στο οποίο ανήκει σήμερα επειδή σπεύδει κάθε χρόνο στο Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι για τους νεκρούς του. Αλλά  ας μην έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.

Γιατί, αν μη τι άλλο, στο ίδιο βίντεο ο Άδωνις είπε μια μεγάλη αλήθεια για το Πολυτεχνείο:«Είναι ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστερά της Ελλάδας”. (http://www.anatropinews.gr/2018/11/16/quot-oyte-enas-nekros-polytechneio).

Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Διότι κυριαρχία έχουν αυτοί που αγωνίζονταν στο Πολυτεχνείου και αυτοί που τους τιμούν. Όχι  φυσικά ο ίδιος που ήταν κολλητάρι με τον σύμβουλο του δικτάτορα Παπαδόπουλου Κώστα Πλεύρη.

Κρίση ειλικρίνειας: διαισθάνεται ποιος είναι κυρίαρχος και ποιος περιθωριακός και για ποιο λόγο.

Ο Κοινοβουλευτικός

http://https://youtu.be/zC0cXXXmm4c