Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης,το ΕΣΠΑ και ο αναπτυξιακός νόμος

 Ομιλία Αν. Ζαγοριανού στην έκθεση της EXPO

logo_el
k.-zagorianos-foto-221x200H 3η FOOD EXPO θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας, με περισσότερους από 900 Έλληνες και ξένους εκθέτες. Ανάμεσα στα σεμινάρια η εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ θα οργανώσει στην έκθεση ομιλία του καθηγητή Αναστάσιου Ζαγοριανού με θέμα:

«Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας. Εκμεταλλευτείτε τον Αναπτυξιακό Νόμο, το ΕΣΠΑ, τα Προγράμματα του Αγροδιατροφικού Τομέα»

 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. με 160 εξειδικευμένους συμβούλους και διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο στο εξωτερικό και έχει  υλοποιήσει IMG_5620οικονομοτεχνικές μελέτες επενδυτικών έργων συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνάει τα 5 δις ευρώ και με συνολική εγκριθείσα επιχορήγηση που ξεπερνά τα 2 δις  ευρώ.O καθηγητής Αναστάσιος Ζαγοριανός, αρχείο λήψηςδιδάκτωρ Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ο διευθυντής της, από το 1995  ασχολείται με θέματα αναπτυξιακής πολιτικής και σχεδιασμού επιχειρηματικών – επενδυτικών έργων.

Μέλος ειδικής Ομάδας Συμβούλων για την σχεδίαση του Αναπτυξιακού Νόμου, σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Οργανισμών και Ταμείων, είναι καθηγητής στη Σχολή Ικάρων, Διευθυντής του Τομέα Αυτομάτου Ελέγχου και Αεροδιαστημικής Τεχνολογίας, με πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο.

 

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των SEMINARS, στο βάθος του HALL 1, έκθεση Food Expo 2016, Metropolitan Expo, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα παρουσιαστεί το σχέδιο του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, ο οποίος θα δοθεί σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες, καθώς και οι βασικές αρχές του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 το οποίο θα αποτελέσει το σημαντικότερο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού κλάδου.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 -ώρα 11:30 – 12:30 .
Για την πρόσκληση εισόδου στην έκθεση Food Expo 2016 πατήστε εδώ.
Για την online πρόσκληση πατήστε εδώ