Η κυβέρνηση δεν ξέρει αν γίνονται άλλες παρακολουθήσεις!

«Δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχουν γίνει παρακολουθήσεις και άλλων πολιτικών προσώπων.

Με απλά λόγια ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε ξεκάθαρα ότι δεν έχουν γίνει παρακολουθήσεις άλλων πολιτικών προσώπων αλλά ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

“Με άλλα λόγια, προεξόφλησε ότι και άλλες παρακολουθήσεις να αποκαλυφθούν, θα τις φορτώσει όλες στον αποπεμφθέντα Κοντολέοντα και στον ανιψιό του και μέχρι προχθές αντ´ αυτού, κ. Δημητριάδη.

Βολικό ακούγεται, αλλά ας γνωρίζει ότι, με βάση το Σύνταγμα, η ευθύνη του πρωθυπουργού, που μάλιστα είχε μεταφέρει την ΕΥΠ στο δικό του γραφείο, είναι αντικειμενική και αμετάθετη”.

Η ανακοίνωση καταλήγει σε ένα ερώτημαα: “Αλήθεια δεν είχε την περιέργεια όταν απέπεμψε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα να τους ρωτήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλους πολιτικούς; Πήρε κάποια απάντηση; Και αν ναι, ποια ήταν αυτή;”.