Η Νέα Σμύρνη μάνα «καίγεται»!

Του Γιώργου Βαρεμένου

Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δέρνονται ανηλεώς. Πρόσφυγες ξανά στην γειτονιά τους. Χωρίς άδεια ασύλου.

►Δηλαδή, αν γινόταν μία συμβολική πορεία προς την Πάρνηθα, ο Μ. Χρυσοχοΐδης θα την διέλυε, επειδή δεν θα είχαν ποδήλατα;

►Ένας μπάτλερ της κάθε εξουσίας φέρεται εντελώς αντίθετα από τον μπάτλερ των σκυλιών της βασίλισσας Ελισάβετ προς τα ζωντανά. Όχι λοιπόν φόλα στα σκυλιά, που δεν φταίνε σε τίποτε.

►Όλα τα εγκλήματα μεταπολεμικά επελέγησαν να τα διεκπεραιώνουν άνθρωποι προερχόμενοι όχι από την ακραιφνή δεξιά, αλλά από το Κέντρο. Το συγκεκριμένο κέντρο δεν έγινε τώρα ακραίο. ήταν ανέκαθεν.

►Η βία της προπαγάνδας και η βία των γκλόμπς. Ποιο είναι χειρότερο; Ο συνδυασμός και των δύο.

►Αρπαγή γυναίκας έξω από φούρνο. Τί τον ενδιαφέρει τον κ. Χρυσοχοίδη, αφού δεν είχε συνωστισμό….

►Μπαράζ διαρρήξεων στην Θεσσαλονίκη. Πάλι δεν τον ενδιαφέρει, αφού δεν είχαν σχέση με τον Κουφοντίνα.

►Ο Συνήγορος του Πολίτη λέει ότι οι καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία αυξήθηκαν κατά 75%. Το επιτελικό κράτος δεν αστειεύεται. Το πολύ-πολύ να φάει καμμιά κλωτσιά στην καρέκλα ο συνήγορος και οι καταγγελίες να αυξηθούν κατά μία.

►Κουκουλοφόροι βουλευτές την ΝΔ εμφανίζονται φάτσα-κάρτα στην TV. Στο σχήμα γνωστοί-άγνωστοι, αυτοί ανήκουν στους γνωστούς.

►Στον ρόλο του υποστηρικτή του #metoo χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν τον ρωτήσεις τώρα για το όνομα Δημήτρης Λιγνάδης, θα σου απαντήσει: «Δώσ’ μου ένα λεπτό να το γκουγκλάρω.»

►Ξυπνάει το πρωί και ρωτάει τους επικοινωνιολόγους: «Πού έχουμε σήμερα γύρισμα;» Μέχρι, λένε μερικοί, να πάει στον αγύριστο.

►Έτσι κατέληξε η πολιτική: Ένα πλουμιστό πουκάμισο αδειανό. Απ’ έξω κούκλα και μέσα πανούκλα.

►Το ΚΙΝΑΛ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αστυνομική βία είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Ρώτησαν τον Ανδρέα Λοβέρδο ή θα τους έρθει καμμιά ξεγυρισμένη;

►Το απόλυτο της κακοτυχίας: Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που κατασκευάζει τα Rafale. Δεν πιστεύω να κυκλοφόρησε στην Γαλλία, ποιός παρήγγειλε τελευταία Rafale;

*Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.