Ποιοι θα γαμήσουν και θα σκοτώσουν ποιους;

Toυ Κώστα Πρώιμου

Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε ότι μας πόνεσε όλους η εικόνα του λιντσαρισμένου και αιμόφυρτου νεαρού αστυνομικού πεσμένου στο πεζοδρόμιο. Πολλές φορές σφίγγεται η καρδιά μας όταν αντικρίζουμε εικόνες σφαγιασμένων στρατιωτών του εχθρού- πόσο μάλλον όταν είναι κάποιος συμπολίτης όπως ο άτυχος άνδρας της ομάδας “Δράση”- θύμα ενός φαύλου κύκλου που συντηρεί τη βία.

Υπάρχουν και χειρότερα όμως… Στο άκουσμα της είδησης του παραπάνω περιστατικού αστυνομικοί συνάδελφοι του κυριολεκτικά βγήκαν εκτός εαυτού, αποκαλύπτοντας με τις ανατριχιαστικές απειλές τους ανθρώπους επικίνδυνους ως κατόχους όπλων και φέροντες εκτελεστική εξουσία. “Πάμε να τους γ….να τους σκοτώσουμε όλους! κραύγαζαν στο σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Για καθίστε ρε παιδιά; Ποιοι θα γαμήσουν και θα σκοτώσουν ποιους; Έλληνες τους Έλληνες;;

Ξαδέρφια, γνωστούς, ακόμη και φίλους ενδεχομένως; Κρατήστε τις παρορμήσεις και τα αποθέματα του θάρρος σας για τα χαρακώματα πλησίον των συνόρων μας, ποτέ δεν γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει ακόμη και το εγγύς μέλλον όταν βαδίζουμε σε σκοτεινές εποχές, ενδέχεται να σας χρειαστούν, μην τα σπαταλήσετε για να χτυπήσετε αδέρφια, Διότι εάν σε μια ιστορική στιγμή κληθούμε από τη χώρα να την υπερασπίσουμε ίσως να έχουμε “ξεμείνει” από την πρέπουσα αρετή και την προσήκουσα ανδρεία… Και τότε πιστέψτε με: Θα μας γαμήσουν και θα μας σκοτώσουν δίχως ενοχές και τύψεις  “οι απέναντι” που αποδεικνύουν εμπράκτως στη γειτονιά μας ότι δεν αστειεύονται…