Η συνέχεια επί της Οθόνης…

Του Τάκη Ψαρίδη

Προφανώς, όταν ένας καθόλα σοβαρός καθηγητής της νομικής, υπουργός επικρατείας, ο «άριστος» των «αρίστων» και μάλιστα προερχόμενος εκ του Πασόκ, λέει στον  γνωστό κύριο Φουρθιώτη, «όλα καλά μην τους κάνετε την χάρη να δειλιάσετε», η προτροπή αυτή δεν σημαίνει φυσικά ότι ο κος καθηγητής συνηγορεί στις δραστηριότητες του υπόδικου και πρώην μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας.

Απλώς ως συνταγματολόγος, αναφέρεται σε αυτούς που απειλούν το σύνταγμα της χώρας και ζητά, με την παραδοσιακή αστική ευγένεια, από τον κο Φουρθιώτη να μην δειλιάσει και να το υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων.

Αυτό ακριβώς δείχνει και το γεγονός ότι ο κύριος Φουρθιώτης ανέθεσε σε εκτελεστές να πυροβολήσουν το σπίτι του με καλάσνικωφ, για να δείξει πόσο απαραίτητο είναι να το φρουρεί το «επιτελικό κράτος» μέρα νύχτα! Βεβαίως, για ένα τόσο σοβαρό πολιτειακό θέμα, είναι αδύνατον να μην υπάρχει η έγκριση του μεγάλου αρχηγού και πρωθυπουργού της χώρας και αλίμονο αν δεν υπάρχει..

Το στόρι γίνεται ακόμα πιο σοβαρό καθώς, ενώ μετράμε 100 νεκρούς την ημέρα, το χιόνι μας ξεγελά και αντί να πέσει νύχτα πέφτει μέρα, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους! 

Εν ολίγοις δηλαδή και για όσους δεν κατάλαβαν, αναφερόμαστε στην υπόθεση μιας κιν/κής ταινίας με τίτλο «Ο σκοτεινός κύριος Γεραπετρίτης», διότι ως γνωστόν μόνο στον κιν/φο μπορούν να συμβούν αυτά. Μα ταινία γεμάτη πολιτική δράση και μυστήριο, καταστροφές από θεομηνίες και θανάτους από πανδημίες.

Η συνέχεια επί της οθόνης…