Θα συνεχίσει το σερί ο ΠΑΟΚ και στη Λιβαδειά;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για το πρώτο γκολ από τον Πρίγιοβιτς στον αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στη Super League και αήττητος, με 13 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και θέλει να συνεχίσει το σερί και στη Λιβαδειά, πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη. Στις 4 πρόσφατες επισκέψεις του, σε αυτή την έδρα, πέτυχε 2 νίκες με 1-2 και 0-1 κι έφερε 2 ισοπαλίες με 0-0.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται κάτω από τη διαχωριστική γραμμή, στην προτελευταία θέση κι έχει μεγάλη βαθμολογική ανάγκη. Τελευταία φορά κέρδισε τον ΠΑΟΚ, στις 13 Απριλίου 2014, με 3-2.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να περάσει νικηφόρα και από τη Λιβαδειά;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει πρώτος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβις στον αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:30. Ο Πρίγιοβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 8 γκολ. Έχει πετύχει το πρώτο γκολ σε 4 αγώνες, με τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τη Ξάνθη.

Αταλάντα-Λάτσιο και Αλαβές-Αθλέτικ Μπιλμπάο με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα και τα δύο παιχνίδια του ιταλικού και του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στις 21:30, στο Μπέργκαμο, θα αναμετρηθούν η Αταλάντα με τη Λάτσιο. Από την εκτός έδρας νίκη 3-1 κατά της Ουντινέζε προέρχεται η Αταλάντα, η οποία προσπαθεί να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Λάτσιο έχει ως στόχο την πρώτη τετράδα του ChampionsLeague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, προερχόμενη από 4 σερί ισοπαλίες.

Στις 22:00 θα ξεκινήσει το βάσκικο ντέρμπι, ανάμεσα στην Αλαβές και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αήττητη εντός έδρας είναι η Αλαβές, με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Έχει 10 βαθμούς περισσότερους από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας, με 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους αγώνες Αταλάντα-Λάτσιο και Αλαβές-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι παίκτες του  Pamestoixima.gr  μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι και των δύο ομάδων, τον αριθμό των καρτών, την ομάδα που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.