Κατάντια η υπεράσπιση της Μενδώνη

Ένα μέλος μιας ομάδας τηλεδιασκεδαστών – Ράδιο Αρβύλα, -αποκαλύφθηκε για επαίσχυντες πράξεις απέναντι σε μια νέα γυναίκα και τον απέπεμψαν.  

Κανείς δεν περίμενε ότι ολόκληρος κυβερνητικός θίασος θα έβγαινε στα κεραμιδιά με επικεφαλής -ποιον άλλον;- τον Άδωνι Γεωργιάδη για να  ζητήσει από τον επικεφαλής της εκπομπής , Αντώνη Κανάκη να ζητήσει συγγνώμη από την…. Μενδώνη.

Πού εμπλέκεται στην υπόθεση; Πουθενά. Απλώς ο Άδωνις θυμήθηκε  ότι ο Κανάκης της είχε επισημάνει ότι όφειλε να γνωρίζει για τον Λιγνάδη.

Με απλά λόγια εξισώνουν την ελεεινή συμπεριφορά ενός ιδιώτη απέναντι σε μια κοπέλα, με την υπουργική ευθύνη στην ανάθεση της διοίκησης ενός θεσμού

Στην ουσία τον χρησιμοποίησαν για να ξεπλύνουν την υπουργό Πολιτισμού, που δεν διόρισε απλώς τον Λιγνάδη, αλλά και τον κάλυπτε για ένα διάστημα.

Εν πάση περιπτώσει ας ζητήσει συγνώμη από τη Μενδώνη ο Κανάκης. Αφού προηγουμένως ζητήσει συγγνώμη η Μενδώνη από τα θύματα του Λιγνάδη.

Η εξωκοινοβουλευτική υπουργός του Μητσοτάκη κάνει την κατάντια της όσο πιο αποκρουστική γίνεται με τους υπερασπιστές που βρήκε και το πρόσχημα που επικαλούνται.