Κουίζ: Γιατί στην τηλεόραση δεν βλέπουν Μητσοτάκη, αλλά καρφώνονται με τον Τσίπρα;

Για μια ακόμη φορά στα ίδια κανάλια και με τους ίδιους δημοσιογράφους η τηλεθέαση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη  εμφανίζεται συντριπτικά υπέρ του πρώτου. Εδώ κάτι συμβαίνει.

Δεν μπορεί ο δημοφιλέστερος, καταλληλότερος και ο βέβαιος πρωθυπουργός να βλέπει διαρκώς την πλάτη του αντιπάλου του που είναι ανίκανος, αποτυχημένος και τελειωμένος.

Για τη λύση του μυστηρίου το ΑΠ διαμόρφωσε ένα κουίζ μέτριας δυσκολίας με το απλό ερώτημα: γιατί ο Τσίπρας θριαμβεύει σε τηλεθέαση και ο Μητσοτάκης πατώνει;

Α. Γιατί ο Πρωθυπουργός έχει πέντε πράγματα να πει, είναι ελκυστικός ομιλητής και μιλάει πολιτικά, ενώ ο Μητσοτάκης  “είναι ανιαρός και δεν μιλάει για πολιτική, αλλά για κότερα.

Β. Γιατί οι τηλεθεατές δεν διαβάζουν δημοσκοπήσεις και δεν ξέρουν ότι πρέπει να βλέπουν Μητσοτάκη και όχι Τσίπρα.

Γ. Γιατί αν βλέπεις τον Τσίπρα κάτι ενδιαφέρον θα ακούσεις ενώ με τον Μητσοτάκη χάνεις την ώρα σου.

Δ. Γιατί ο Τσίπρας μιλάει σαν άνθρωπος στην τηλεόραση, ενώ όταν μιλάει ο Μητσοτάκης την επομένου πουλιούνται χιλιάδες τηλεοράσεις και όσοι δεν μπορούν να τις πουλήσουν τις πετάνε, αν δεν τις έχουν σπάσει στο μεταξύ.

Ε. Γιατί αυτοί που βλέπουν τηλεόραση είναι κομμουνιστές, δεν πιστεύουν ότι “η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική” θέλουν τον Μαδούρο  και δεν  διαβάζουν Φωτεινή Πιπιλή.

Στ. Τα είπε όλα η Μελίνα: “Δεν αρέσουμε”.

Ζ. Δεν γνωρίζω δεν απαντώ.