Ντύθηκαν δικαστές και έγδυσαν την δικαιοσύνη!

Τoυ Ιωάννη Δαμίγου

Όταν η δικαιοσύνη βιάζεται κατ’ εξακολούθηση από κάποιους που ντύθηκαν δικαστές και αγνοούν προκλητικά το δίκαιο, η κατάσταση της κοινωνίας παρουσιάζει συμπτώματα διάλυσης και σήψης. Κατ’ εξοχήν υπεύθυνοι και ένοχοι, υποταγμένοι και εξαγορασμένοι, ενοικιασμένοι στην καλύτερη περίπτωση, πράττουν το αντίθετο της αποστολής των ανερυθρίαστα!

Ελευθερώνουν δολοφόνους, βιαστές ανηλίκων, απατεώνες και έμπορους ναρκωτικών γιατί …. έτσι! Ο ορισμός του παρακράτους της δικαιοσύνης, χέρι χέρι με την εξουσία του καθεστώτος. Από επιτυχία σε επιτυχία η δικαιοσύνη, με τους και τις προέδρους να αθωώνουν όλους τους ομοϊδεάτες τους! Ποια γελοιότητα τους διακρίνει, να επιβάλουν ποινές που πριν στεγνώσει το μελάνι των, ελευθερώνονται με αναστολή! Όλοι όμως!

Από τους βιαστές γόνους επιχειρηματιών στην Θεσσαλονίκη, μέχρι τον Λιγνάδη, η θεσμική διαστροφή της δικαιοσύνης με την βοήθεια της κυβερνητικής ανηθικότητας, επιβάλουν την δυναμική τους, σηματοδοτώντας την ατιμωρησία  της ασυδοσίας των συνεταίρων των. Που τελικά αποδεικνύονται εκπληκτικά αρκετοί οι παρατρεχάμενοι και που τελευταία ίσως έχουν υποτιμηθεί αρκετά ως προς τα μεγέθη, από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η αναλογία πολύ πιθανό να αντιστοιχεί σε μισούς θύτες και μισά  θύματα τουλάχιστον, στον πληθυσμό! Επειδή έχουν καταλυθεί και οι νόμοι και οι εφαρμογές τους εξίσου σε αναλογία. Η παρανομία των θρασύτατων απατεώνων έχει δηλητηριάσει την κοινωνία τόσο , που την εξωθεί σε συμπεριφορές όχλου, άμεσα ελεγχόμενου και κατευθυνόμενου όμως, μόνο σε ακούσια φθίνουσα πορεία αυτοχειρίας, ακίνδυνη σε όποια αντίδραση.

Με επιτήδειο χειρισμό σοκ και δέους, δέους και σοκ, με ιατρικής ακρίβειας δοσολογία, δαμάζουν εύκολα το ευάλωτο πλήθος όχλο, αποκρύπτοντας δόλια τους ηθικούς αυτουργούς, γενέσεως τεράτων. Απαραίτητων και χρήσιμων όμως, για την περαίωση των επικερδών στόχων των. Αναζητείστε τους πολιτικούς κύκλους  όλων των καταδικασμένων σε …. ελευθερία και θα ανακαλύψετε τους πραγματικούς ενόχους, που προσφέρουν κάλυψη, μέσω των υπαλλήλων των …  δικαστών. Σπουδαία και γνωστά ονόματα όλα!

Το νέο πρωτότυπο σκαρίφημα της εντεταλμένης δικαιοσύνης: Αθώος λόγω …  ενοχής! Η δικαιοσύνη σε αποδρομή δημόσιου στριπτήζ! Από το καλό στο καλύτερο! “Ευτυχείτε”! Γιούπι κυρία Γιούπη…….

Υ.Γ. Ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά σας, οι παιδεραστές κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά τους!