Ο Καμμένος έπιασε δουλειά υπέρ του Μητσοτάκη

Το  ΑΠ επισήμανε ότι αυτό που έκανε ο Καμμένος ήταν ότι προσπάθησε να γίνει Σαμαράς- Ήτοι να ρίξει την κυβέρνηση για το Μακεδονικό. Ήταν άλλωστε απαίτηση του Μητσοτάκη από το καλοκαίρι.

Το προσπάθησε τώρα και δεν του βγήκε. Κατά τα λοιπά είναι θέμα χρόνου να στραφεί κατά του Αλέξη Τσίπρα. Στην πραγματικότητα άρχισε ήδη. Για την ακρίβεια λέει  ότι ο Πρωθυπουργός “δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές, για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών”.

Ειχαν τάχα συμφωνήσει να συζητήσουν το θέμα της Συμφωνίας μετά τις εκλογές, αλλά τον … έριξε.

Με την ευκαιρία την έπεσε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί δεν υιοθέτησε την περισπούδαστη γνωμάτευση του ότι “η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη”.  Συμπρωματικά : <Η Ρωσία έχει αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα της διαδικασίας για την αλλαγή του ονόματος > ειπε ο  Λαβρόφ.

 

Παραμένοντας πάντα Καμμένος είπε και άλλα:  Έβρισε τον Κοτζιά, είπε ότι άλλα λέει η συμφωνία που υπογράφτηκε, άλλη πήγε στη Βουλή. Θυμήθηκε ότι το Ίδρυμα Σόρος μοίρασε 25 δισ. ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς, χαρακτήρισε τη Ντόρα Μπακογιάννη «όνειδος για την πολιτική ζωή” και έκανε και κάτι νύξεις για τον Ζουράρι.

Έφυγε από την κυβέρνηση και ξαναβρήκε τον εαυτό του. Στην πραγματικότητα προθερμαίνεται για την επίθεση κατά του Τσίπρα. Σε στιγμή που θα μπορεί να εκτιμηθεί από τον Μητσοτάκη προφανώς…

Εκτός αν ως τότε ο Πρωθυπουργός δώσει στη δημοσιότητα τη επιστολή Κοτζιά. Ή αν τη δώσει ο ίδιος ο Κοτζιάς.