Ο Κυριάκος ως Σούπερμαν…

 

Γράφει ο Συγκλητικός

Μια  φωτογραφία,  χίλιες λέξεις. Χίλιες αρνητικές λέξεις.

Ήταν η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με σηκωμένα τα μανίκια σε έναν…. χωράφι με ακροατήριο σε μπάλες από άχυρο.

Και άλλες φορές είδαμε τον πρόεδρο της ΝΔ σε γελοίες σκηνοθετημένες πόζες. Στο φούρνο  να … αγοράζει  ψωμί, στο δρόμο να αγοράζει τη “Σχεδία”, σε καφενείο να τα λέει με τα γεροντάκια.

Η εικόνα από το χωράφι όμως ήταν η χειρότερη-  και πιο γελοία εξ ου και η πλάκα στο Διαδίκτυο. Γιατί ο σκηνοθέτης διάλεξε το πιο βασανισμένο τμήμα του πληθυσμού για το ρόλο των κομπάρσων. Και γιατί είναι άσχετος- και ο σκηνοθέτης και ο σκηνοθετούμενος. Οι αγρότες δεν κάθονται ποτέ πάνω στις μπάλες από το χορτάρι τους. Αυτά τα χρησιμοποιούν κάτι ντεκορατέρ της συμφοράς για τις βιτρίνες στη Ερμού.

Εν πάση περιπτώσει  το πολιτικό μάρκετινγκ και οι αμερικανικές που χρησιμοποιούν οι πολυπληθείς  ίματζ μέικερς  του προέδρου της ΝΔ όχι μόνο δεν τον βοηθάει, αλλά μετατρέπει το προφίλ του σε καρικατούρα. Έχει που έχει πρόβλημα με τη δημόσια παρουσία του.

Αν δεν τους σταματήσει κάποιος σε λίγο θα τον ντύσουν Σούπερμαν που θα σπεύδει να δώσει κάποιοι  που επείγουν οι κακοί -Συριζαίους.  Υπάρχει και ο ρόλος του Ζορό, αλλά τον έχει παίξει άλλος…

Έλεος.