«Πίκο και Λόλα»: Παράσταση κουκλοθέατρου

 Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

 

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνουν, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου (ώρα 12:00), μια πρωτότυπη παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά από 4 ετών και άνω, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης).

Η ομάδα θεάτρου Ανεμόμυλοι παρουσιάζει διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός και μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές είναι ο Πίκο και η Λόλα, δύο διαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειές τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και φυσικά… να γελάσουν! Η παράσταση είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων «Πίκο και Λόλα» της Λίνας Σωτηροπούλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. 

Κείμενο: Λίνα Σωτηροπούλου

Διασκευή/ Σκηνοθεσία: Χρήστος Χριστόπουλος

Κινησιολογική επιμέλεια: Έλιο Φοίβος Μπέικο

Φωτογραφίες: Σωτηρία Ψαρού

Κατασκευές: Μαργαρίτα Δημητρούση

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

 Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

 Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ – Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα

Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr –

piopnews