ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Επιστροφή Στοιχήματος» με το 0-0 στο Champions League

 

 

Πολλά σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», σε όλους τους αγώνες του Champions League, δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0.

Στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με 0-0 ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ επέστρεψε τα στοιχήματα σε όσους είχαν ποντάρει στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ».

Στα Ματς του Κουπονιού και με πολλά ειδικά στοιχήματα ο αγώνας Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ολυμπιακός

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν πολλούς λόγους για να ποντάρουν στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ, στη Λισαβόνα. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις στα σημεία του, αφού το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ολυμπιακός περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Προσφέρονται και έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το τι θα συμβεί πρώτο (κίτρινη κάρτα, κόκκινη κάρτα, γκολ, αλλαγή ή τίποτα από τα παραπάνω) στον Μάρτινς και τον Φορτούνη και για τον συνδυασμό κίτρινων καρτών, γκολ, κόρνερ και οφσάιντ των δύο ομάδων. Το ειδικό στοίχημα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με over 2,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 4,5 κόρνερ και over 2,5 οφσάιντ δίνει απόδοση 5,50 και για τον Ολυμπιακό, με over 3,5 κίτρινες κάρτες, over 0,5 γκολ, over 3,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ πληρώνει 7,00.

Τρία Super Παρολί για επιπλέον κέρδη και ποντάρισμα στο σύνολο των γκολ

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τρία Super Παρολί για το Champions League. Το Super Παρολί για τον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ολυμπιακό