Συνέλαβαν την … ντουντούκα!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Η ατμόσφαιρα, στην “αγαπημένη” πόλη του ανέραστου πρωθυπουργού, Κοζάνη, έπρεπε να είναι άκρως ερωτική. Ο εορτάζων σήμερα “γκόμενος” (δανεικός χαρακτηρισμός ένθερμης οπαδού του κάλους), δικαιούται ειδυλλιακής αίσθησης, μεταξύ ανθών τριαντάφυλλου, βελούδινης κατακόκκινης καρδιάς, κρασιού σε κολονάτο ποτήρι! Και όχι φτωχών και άνεργων διαδηλωτών, να ρυπαίνουν την ημέρα του έρωτα με αντιστασιακή … ντουντούκα! 

Λίγοι και ανυπεράσπιστοι, αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από … ιδιόκτητο χώρο της πόλης, δεχόμενοι την ερωτική επίθεση με γκλομπ και ξύλο των ευαίσθητων και λόγο ημέρας δυνάμεων των ματ, που με τα συνήθη σεξουαλικά σπρωξίματα και σαδιστικές γεμάτες πάθους κλωτσιές, προσπαθούσαν να φτάσουν στην κορύφωση!

Με την σύλληψη και την κατάσχεση της “ψυχρής” ντουντούκας, το τι έγινε είναι απερίγραπτο. Έφτασαν στην πολυπόθητη ερωτική κορύφωση και χιλιάδες λουλούδια, ροζ αρκουδάκια και φουσκωτές καρδούλες, πλημμύρισαν τον χώρο, έξω από την αίθουσα που έδινε συνέντευξη τύπου, που λέει ο λόγος, ο … εραστής των δικαιωμάτων, του πολιτισμού και της τέχνης.

Ζήσαμε άλλη μια ημέρα αγάπης και έρωτα του πρωθυπουργού της καρδιάς μας, που έδωσε μαθήματα αισθημάτων στο “ράδιο καψούρα” τέτοια, που με πλήγωσαν με την αλήθεια τους, αναγνωρίζοντας πως πήρε μαζί του την γυναίκα του, από έρωτα της ημέρας. Επίθεση αγάπης και δημόσια μάλιστα. Ναι, το είπε εκτός κειμένου, αλλά χρήζει ερωτικού χρωματισμού και πιο συναισθηματικού τόνου, θα σημείωνα.

Το μόνο φάλτσο, η έλλειψη συντροφιάς της συλληφθείσας ντουντούκας.Και μια τελευταία συμβουλή: Δεν μπορείς να φαντασθείς μεγάλε πολιτικέ και αδιόρθωτε εραστή, πόσο αντί σεξουαλική είναι, μιας άριστης και εξέχουσας προσωπικότητας, η τρύπια κάλτσα!