Συνεχίζονται οι εορταστικές κληρώσεις των TZOKEΡ Stars

Εκπλήξεις και δώρα από τα TZOKEΡ Stars έως τις 16 Ιανουαρίου  –  Απίθανα δώρα στην εβδομαδιαία κλήρωση και ένα super δώρο στη μεγάλη κλήρωση της 17ης Ιανουαρίου

Σε εορταστικούς ρυθμούς παραμένει το TZOKEΡ, με πολλές εκπλήξεις και δώρα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars για όσους καταθέτουν τα δελτία τους μέσω διαδικτύου.

Οι παίκτες του tzoker.gr και του tzoker app, εκτός από το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, με κάθε online συμμετοχή μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν απίθανα δώρα στην εβδομαδιαία κλήρωση των ΤΖΟΚΕΡ Stars.  Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars  θα πραγματοποιηθεί και μια μεγάλη κλήρωση για ένα super δώρο, στις 17 Ιανουαρίου. 

Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα ΤΖΟΚΕΡ Stars, για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, μπαίνοντας στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

600.000 ευρώ στην αυριανή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Η online συμπλήρωση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ είναι μια απλή διαδικασία που πραγματοποιείται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Οι παίκτες, αφού κάνουν εγγραφή στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, συνδέονται στον λογαριασμό, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και με ένα κλικ καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο στη συνέχεια λαμβάνουν και με email.

Η αυριανή κλήρωση του παιχνιδιού μοιράζει 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Οι παίκτες έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους έως την Τρίτη, στις 21:30. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, και οι online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του tzoker.gr και του tzoker app.