Τα ”νούμερα”της ”Αριστεράς”

Του Μέλιου Ανδρικόπουλου

Άκουγα στο ραδιόφωνο κάποια κλαψοθλιμμένη, που με βαρυπενθούσα διάθεση, σκόρπιζε στα ερτζιανά λέξεις θλίψης, πίκρας και απογοήτευσης, επειδή -ακούστε!!- έφυγε από ένα κόμμα και πάει -προφανώς- σε κάποιο άλλο πολιτικό σχηματισμό!! Σιγά τα Ωά κυρία ”Μελπομένη” μου!!

Θεωρήσατε ότι εσείς, με τις αντιλαϊκές πολιτικές προσεγγίσεις που εφαρμόζατε, ότι είστε το κέντρο της Γης!!

Η κοινωνία σας έχει ξεπεράσει, σας έχει -στην πράξη -απορρίψει και σας έχει βάλει εδώ και καιρό στο περιθώριο!!

Αντί να λύνατε προβλήματα, αντί να ακούτε την ”ανάσα” της κοινωνίας, γίνατε ένα διαρκές πρόβλημα, ένα μόνιμο ”έξοδο”, φτιάξατε μία ”κομματική συντεχνία” που λειτουργούσε μακριά από την σκληρή καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών!!

”Δουλέψατε” και ” δουλεύετε” για την καταστροφή των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα και επιθυμείτε να συνεχίσετε ακάθεκτοι αυτή την καταστροφή!!

Διακατέχεστε από ποικίλες εμμονές, που δεν σας επιτρέπουν να αντιληφθείτε την πραγματικότητα που βιώνουν οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες!!

Οργανωθήκατε σε μία ”μισανθρωπική” και μισελληνική πολιτική οργάνωση” και όσο οι απολαβές σας ήταν υψηλότατες, πολύ μακριά από τις αποδοχές του υπόλοιπου ελληνικού λαού, δεν μιλούσατε για διαφορές που σας χωρίζουν!!

Τώρα που βλέπετε ότι σύντομα θα σταματήσει ό ελληνικός λαός να σας χορηγεί ”πολυτελή βίο” για να του κάνετε τη ζωή αβίωτη, δυσανασχετείτε και αλληλοσπαράσσεστε με πρωτοφανή αγριότητα!!

Υπάρχει ελπίδα!! Είχαμε απελπιστεί ότι ο Ελληνικός Λαός δεν καταλαβαίνει με τίποτα!! Τώρα που σας ”κλαδεύει” κανονικά, ευελπιστούμε ότι θα σας στείλει τελικά στον καιάδα της ανυπαρξίας, εκεί που αξίζει να πάτε και εκεί που ανήκετε!!

Η προσφορά σας στην κοινωνία είναι όχι μόνο ανύπαρκτη αλλά και άκρως επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας, για την κοινωνική ειρήνη, για τα εργασιακά δικαιώματα.

Υπήρξατε ο ζωντανός εφιάλτης των συνταξιούχων συνανθρώπων μας. Τους χτυπήσατε αμείλικτα, όπως χτυπάνε το χταπόδι. Φερθήκατε στους απόμαχους της κοινωνίας, που έχουν προσφέρει πολλά στην Πατρίδα, στην κοινωνία και στην οικονομία σαν να ήταν εχθροί σας!! Τους αντιμετωπίσατε σαν κατσαρίδες ,που θέλατε και επιδιώξατε να τους αφανίσετε!!

Επάξια ,την σκυτάλη την έχει πάρει η σημερινή κυβέρνηση που ενισχύει τους συνταξιούχους με μισό τενεκέ λάδι στις αρχές του νέου έτους!! Ντρέπεται και η λέξη ντροπή!!

Σήμερα ,καθώς περνούσα από την οδό Πανεπιστημίου, συνάντησα την μεγαλειώδη συγκέντρωσή τους. Άνθρωποι που είχαν έρθει από κάθε γωνιά της χώρας, για να βροντοφωνάξουν για την τεράστια ,την ασύλληπτη αδικία που διαχρονικά εξυφαίνεται σε βάρος τους!!

Αυτό που εσείς σήμερα αποκαλείτε -χωρίς αιδώ-”Αριστερά”, είναι μία θλιβερή, μία ξεπερασμένη παρένθεση της ιστορίας. Και είναι ξεπερασμένη, διότι όλοι εσείς που συγκροτείτε αυτούς τους φορείς, δεν είστε σε θέση, δεν έχετε τη διάθεση, δεν έχετε την κουλτούρα και τις ικανότητες να συγκρουστείτε- ούτε στο ελάχιστο- με τα οργανωμένα μεγάλα συμφέροντα που ταλανίζουν την χώρα μας και τους κατοίκους της!!

Η αφετηρία σας δεν είναι η διάθεση προσφοράς, η παροχή βοήθειας, η επιθυμία να τεθείτε στην υπηρεσία του λαού και της κοινωνίας!! ΟΧΙ !!Το κύριο μέλημά σας , είναι να εμφανίζεστε στα μέσα ενημέρωσης και το κάνετε, ακόμη και όταν δεν έχετε να πείτε κάτι άξιο λόγου!!

Η αφετηρία σας είναι το προσωπικό σας όφελος, το κίνητρό σας

η οικονομική σας εξασφάλιση, που σας προσφέρει η ενασχόλησή σας με την πολιτική!! Η διαφορά σας με άλλα στελέχη, άλλων πολιτικών φορέων είναι ανύπαρκτη!!

Το σημαντικότερο είναι , ότι δεν έχετε κανένα πολιτικό όραμα και είστε πολύ μακριά ,από τους αγώνες και τις αγωνίες της δοκιμαζόμενης κοινωνίας!!

Τα κανάλια στα καλύτερά τους, έχουν στήσει έναν – άνευ προηγουμένου- χορό διασκέδασης, κι εσείς χορεύετε στον ρυθμό που σας υπαγορεύουν!!

Χαίρονται που είστε αυτοί που είστε, διότι αποδεικνύετε καθημερινά ότι είστε εντελώς ”ακίνδυνοι” για να αντιμετωπίσετε τα μεγάλα συμφέροντα που συνθλίβουν την κοινωνία των αδυνάτων και παντελώς ανεπαρκείς για να κλονίσετε τις αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης!!

Βρίσκεστε χαμένοι και χωμένοι στα ποικίλα αδιέξοδα που μόνοι σας δημιουργήσατε!! Αποτελείτε ένα σημαντικό κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα!!

Τολμάτε και αποκαλείτε ”σπίτι σας” τα γραφεία ενός γερασμένου κτιρίου, ενώ θα έπρεπε να θεωρείτε σπίτι σας, τις καρδιές του Ελληνικού Λαού, έστω ενός μικρού τμήματος αυτού..

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι ο Λαός, δεν σας χρωστάει τίποτα. Εσείς του Χρωστάτε τα πάντα. Αν αυτό το απλό δεν μπορείτε να το καταλάβετε, δεν μπορείτε να το κατανοήσετε και να το συνειδητοποιήσετε, σύντομα θα βρεθείτε στο δρόμο της απόλυτης ανυποληψίας και τελικά της ανυπαρξίας.

Σήμερα κάνετε τεράστια φασαρία ,που εκλαμβάνετε-μόνο εσείς- ως πολιτική δράση.

Ο λαός ,κάνει υπομονή με τις απίστευτες παλινδρομήσεις σας και δοκιμάζετε τα όρια και τις αντοχές του.

Ανοίχτε τα μάτια σας και ελάτε στη σημερινή σκληρή-για τους πολλούς…-πραγματικότητα, που δεν έχει καμία σχέση με τα δικά σας κομματικά παιδιαρίσματα…

Η ζωή και η κοινωνία δεν περιορίζονται σε κάποιο αμφιθέατρο και κάποιες αίθουσες ξενοδοχείων. Σταματήστε να δίνετε φτηνές παραστάσεις εντυπωσιασμού. ”Κρυφτείτε”, δουλέψτε ουσιαστικά και αθόρυβα. Η κοινωνία μας πάσχει σοβαρά, ο λαός μας έχει γονατίσει. Μη χάνεστε σε αδιέξοδους λαβύρινθους έωλων αναζητήσεων. Οι πινακίδες και οι ταμπέλες δεν έχουν σημασία αν δεν συνοδεύονται από συνειδητές, αγωνιστικές, μαχητικές και έμπρακτες εκδηλώσεις υπέρ του πολύπαθου Ελληνικού Λαού.