Τα σενάρια για τα play off της Super League

  • Η κρίσιμη σημερινή αγωνιστική, οι πιθανές ισοβαθμίες και το ματς-κλειδί για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η ΑΕΚ, διεκδικούν 2 ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όλα θα κριθούν μέσα σε ένα δεκαήμερο, στις 3 τελευταίες αγωνιστικές των play off της Super League και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει 55 βαθμούς, ο Άρης και η ΑΕΚ από 53. Το πρόγραμμα των 3 τελευταίων αγωνιστικών των play off είναι το εξής:

  • 8η αγωνιστική (σήμερα): ΠΑΟΚ-Άρης (18:30), ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00).
  • 9η αγωνιστική (Σάββατο 14 Μαΐου, 20:00): Άρης-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.
  • 10η αγωνιστική (Τρίτη 17 Μαΐου, 20:00): ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης.

Κρίσιμη είναι η σημερινή αγωνιστική, η οποία συμπεριλαμβάνει τα 2 ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Πάνω από 400 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για τα 2 ντέρμπι της Super League, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τα πολλαπλά σκορ.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από το αβαντάζ της διαφοράς των 2 βαθμών,έχει και το πλεονέκτημα ότι υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες με τον Άρη και την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή ο Άρης (με 2 νίκες και μία ήττα) έχει το προβάδισμα στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει και το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας αυτός είναι καθοριστικής σημασίας στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Δεν αποκλείεται το σενάριο να κριθούν τα εισιτήρια στην τελευταία αγωνιστική, όπου και πάλι το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 2 ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην οριστικοποιηθεί το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Αυτό θα συμβεί αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει στην 5η θέση. Τότε η 4η ομάδα της βαθμολογίας θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του τελικού και θα μείνει εκτός Ευρώπης, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Τελικός Κυπέλλου γίνεται απόψε και στην Ιταλία. Στις 22:00, στη Ρώμη, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ίντερ. Πρόκειται για τις 2 τελευταίες πρωταθλήτριες, οι οποίες θέλουν να κλείσουν την εφετινή σεζόν με 1 τίτλο.

Η Γιουβέντους για δεύτερη χρονιά μένει χωρίς πρωτάθλημα. Η περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο αλλά είναι αουτσάιντερ, αφού 2 αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με 2 πόντους λιγότερους από τη Μίλαν. 

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 400 επιλογές για να ποντάρουν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους-Ίντερ. Προσφέρονται ακόμα ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» και η «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα είναι και αυτό για την μέθοδο κατάκτησης του Κυπέλλου (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι).