Το βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου

Μετά όλα αυτά ο πιο χαρισματικός και ο πιο αυτοκαστροφικός πολιτικός της γενιάς του κάνει συνέδριο. Καταδικό του. Σε μια περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ψάχνεται για το μέλλον του, που εξελίσσονται ποικίλες διεργασίες για την Κεντροαριστερά και τη Σοσιαλδημοκρατία, αυτός όταν δεν συζητάει με τους εκπροσώπους της Δεξιάς κανει προσωπικό πάρτι. Αντί να συνεισφέρει με τις αναγνωρισμένες πολιτικές του ικανότητες στη σύμπνοια της Δημοκρατικής Παράταξης προσπαθεί να δείξει ότι αφού δεν τον θέλει αρχηγό της μπορεί να την υπερβεί.

Διδάγματα της οικονομικής κρίσης: Η ελληνική περίπτωση

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζει το βιβλίο του «Μετασχηματισμοί του κράτους και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Διδάγματα της οικονομικής κρίσης: Η ελληνική περίπτωση», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΠΟΛΙΣ»την Τετάρτη 25 Μαΐου, ώρα 18:30 στο θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα.

 Με τον συγγραφέα θα συζητήσουν οι Βασίλης Σκουρής, πρώην Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Προκοπάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων.  Την συζήτηση συντονίζει ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας, αρθρογράφος.