Το Δίκτυο διασκεδάζει με το σήμα του Κινάλ

Του Νίκου Γαλάτη

Η πρόταση εγκρίθηκε χωρίς ψηφοφορία και αμέσως ακολούθησε το πρώτο δελτίο Τύπου με το νέο σύμβολο. Συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά εξηγούσαν πως «είναι το Ρόδον της ελπίδας με αναφορές στις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής παράταξης».

«Το Ρόδον σηματοδοτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παράταξης».

Στο μεταξύ όπως φαίνεται κομβικό ρόλο στην δημιουργία του νέου σήματος είχε το Ποτάμι, καθώς ο τομέας της επικοινωνίας και της διαμόρφωσης του εν λόγω κομματιού ήταν υπό την αρμοδιότητα του Στ. Θεοδωράκη και της ομάδας του.

«Είναι ωραίο να γκρινιάζεις, δεν κοστίζει, γίνεσαι συχνά και «λάικ». Έλα όμως που τα τολμηρά πράγματα δεν βασίζονται σε πεπατημένη. Αν λοιπόν πετύχει το Κίνημα Αλλαγής δεν θα πετύχει λόγω σήματος, αν πάει μέτρια, δεν θα πάει λόγω σήματος, αν πάει άσχημα, δεν θα πάει λόγω σήματος” θα αναλάβει την ευθύνη η Λίνα Παπαδάκη του Ποταμιού. ” Όποιος πιστεύει στην ύπαρξη του Κέντρου ας ανασκουμπωθεί. Τίποτα δεν είναι όπως το θέλουμε, στο χέρι μας είναι να το φτιάξουμε. Θυμίζω τους Ινδιάνους και τους αρχιτέκτονες του Σταύρου από την ομιλία του στο Συνέδριο».

“Για απορρυπαντικό δεν είναι άσχημο” θα σχολιάσει κάποιος στο Διαδίκτυο -αφού μοιάζει με διαφημιστικό του …Ariel. Άλλοι είδαν κλοπή του σήματος του Google Chrome,  ενώ ο Βαγγέλης Δεληπέτρος- από την εφημερίδα Έθνος- αποκάλυψε πως είναι ίδιο με το σήμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος του …Στέφανου Τζουμάκα.