Φαρσοκωμωδία: Όταν δεν κάνει ο Μητσοτάκης τον υπουργό Υγείας, τον σκαντζάρει ο Σκέρτσος

Η τελευταία εμφάνιση του υπουργού Υγείας Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν την περασμένη Παρασκευή, όταν εκμεταλλεύτηκε ακόμη και την μαθητική ιδιότητα της κόρης του για να πάει μαζί της στο φαρμακείο και να «παραλάβουν» το self test για να τον δείξει η τηλεόραση.

Καθώς το Σαββατοκύριακο είχε άλλες δραστηριότητες , στον τομέα της Υγείας τον αντικατέστησε ο βοηθός του στο Μέγαρο Μάξιμο ονόματι  Σκέρτσος.

Βγήκε στο πιο οικείο για την κυβέρνηση ραδιόφωνο και είπε ότι «η κυβέρνηση παρακολουθεί διαρκώς τη δήλωση των αποτελεσμάτων των self test, στα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη να υποβάλλονται οι μαθητές και καθηγητές».

Είχε πλήρη ενημέρωση καθώς ανακοίνωσε πως «ως τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, 35 μαθητές και καθηγητές έχουν βρεθεί θετικοί». υ

Αυτά είπε το μεσημέρι, ο εν λόγω αστήρ. Οτι το τεστ πρέπει να γίνει το βράδυ δεν έχει σημασία. Να ξέρουν τι πρέπει να βγει…

Εν τω μεταξύ ο σκιώδης υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας αγνοείται. Κυκλοφορεί όμως ότι  σκέφτεται να κάνει δηλώσεις για τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών συναντήσεων.