“Φιλικές επισκέψεις” και “οικονομικά συμφέροντα”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την επίσκεψη των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ότι ήταν μια «φιλική επίσκεψη». Ο Άκης Σκέρτσος την χαρακτήρισε ως «παραπολιτικό μύθευμα».

Όπως γράφει το ieidiseis.gr που αποκάλυψε την συνάντηση “οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες «φωνές» και το γεγονός ότι ανήκουν σε στενότατους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις κορυφαίες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, μαρτυρούν ότι όχι απλά υπάρχουν «σύννεφα» πάνω από την Ηρώδου Αττικού, αλλά έχει ξεκινήσει «καταιγίδα», η οποία – προβλέπουμε ότι – δεν θα λήξει σύντομα”.

“Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε χθες μυστικά με την ιδιοκτησία του Σκάι, σε μια εμφανή προσπάθεια να μη διευρυνθεί το εναντίον του μέτωπο για τα Τέμπη στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές;” γράφει ο Μανώλης Κοττάκης στο Newsbreak.

“Τελικό ερώτημα: είναι ολική η ρήξη της κυβέρνησης με τα καταγγελλόμενα από αυτήν συμφέροντα που την αποσταθεροποιούν ή τους έδωσε γην και ύδωρ, και αύριο θα ζήσουμε κωμικοτραγικές στιγμές, του τύπου «φιλιούνται και αγκαλιάζονται»; “.

Θα δείξει.