Φοβάμαι πως τελειώνει η ντόπα!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Ντοπαριστήκαμε για να διανύσουμε το τελευταίο “μίλι”! Ντοπαριστήκαμε για την επιτυχή πορεία των εμβολιασμών! Ντοπαριστήκαμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων (που λόγο δεν έχει)! Ντοπαριστήκαμε από τους ιερείς πως η πίστη σώζει από μόνη της, χωρίς εμβόλια και μάσκες!

Ντοπαριστήκαμε από τα ΜΜΕ πως όλα βαίνουν καλώς, οπότε συνεχίστε να βλέπετε ‘άγριες σφήγκες”, ‘Σ(κ)ασμούς”, survivor και λοιπά εκπαιδευτικά προγράμματα! Ντοπαριστήκαμε “αγκαλιάζοντας” τον συνάνθρωπό μας στα ΜΜΜ προσφέροντας “αλληλεγγύη”! Ντοπαριστήκαμε με τα νούμερα απωλειών, μπορούμε και μεγαλύτερα! Ντοπαριστήκαμε από τον “ανατρεπτικό” γιάπη δηλωσία, πως δεν μεταδίδουν τον ιό οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί (που κινδυνεύουν από τους ελεγχόμενους εμβολιασμένους)!

Ντοπαριστήκαμε από τον (στέρεψαν οι λέξεις, τα επίθετα και τα νοήματα) “ηγέτη” που μας οδηγεί σε αλλεπάλληλες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, πολιτικά οικονομικά! Ντοπαριστήκαμε με την δήλωση του Μπάμπη, που βάζει τα πράγματα στην θέση τους, πως είναι “ψευδοπρόβλημα” οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ! Ντοπαριστήκαμε με το προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής, που αποτελείται από την Νέα Δημοκρατία, την Νέα Δημοκρατία και τέλος την Νέα Δημοκρατία!

Ντοπαριστήκαμε με την άρνηση της εξέτασης μαρτύρων που πρότεινε όλη η αντιπολίτευση! Ντοπαριστήκαμε με την απουσία του πρωτομάστορα μάρτυρα της λίστας Στυλιανού (λίστα Πέτσα χωρίς κατάθεση Πέτσα.. δεν)! Σκέτο Στέλιο, στο εξής!Και τώρα έβαλε κρύο! Και τώρα έρχεται ο υπεραυξημένος λογαριασμός της (Δ)ΕΗ χωρίς εξεταστική και χωρίς μάρτυρες! Και τώρα έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς αφαίρεση τεσσάρων μηνών ακινησίας! Και τώρα πρέπει να πάρεις ακριβό πετρέλαιο για υποτυπώδη θέρμανση!

Και τώρα θα εξασφαλίσεις άνετο χώρο στο καρότσι του supermarket λόγω…οικονομικής στενότητας! Τώρα θα πρέπει να πληρώσεις και για την εγχείρησή σου που δεν παίρνει άλλη αναβολή! Πλησιάζει και η black Friday…. την τύχη σου! Και πού είσαι, φοβάμαι πως τελειώνει και η ντόπα! Από έρπειν γνωρίζεις;