Φτηνός αποπροσανατολισμός με το “πόθεν έσχες”

Ο Σκουρλέτης έχει «αδυναμία στα βόρεια προάστεια» έγραφε μια εφημερίδα όταν δημοσιεύθηκε το «πόθεν έσχες των πολιτικών». Αναφερόταν στο σπίτι του στην Εκάλη- υπονοώντας ότι επέλεξε να μένει εκεί, άρα έχει και τον τρόπο, οπότε τι σόι αριστερός είναι.  Άλλες εφημερίδες ανάλογης «εγκυρότητας» προεκτείνανε τη θεωρία που λανσάρει αδίστακτα ο  Άδωνις Γεωργιάδης για την Αριστερά των πλουσίων.

Είναι ένα ακόμη δείγμα εκφυλισμού της δημοσιογραφίας. Οι  «πλούσιοι της Αριστεράς» είναι… τέσσερις. Ο Τσακαλώτος, ο Σταθάκης,  ο Σκουρλέτης και το ζεύγος  Παπαδημητρίου -Αντωνοπούλου. Οι τρεις πρώτοι έχουν λεφτά από κληρονομιά των οικογενειών τους. Οι Παπαδημητρίου από την πολυετή εργασία του στην Αμερική. Καθαρά λεφτά.

Ότι χρησιμοποιούνται οι περιπτώσεις τους  για να  σπιλωθεί η Αριστερά ως κόμμα του πλούτου, γίνεται για δυο λόγους. Ο ένας είναι για να βρεθούν αντίβαρα στον πλούτο των άλλων. Ο δεύτερος και κυριότερος για να κρυφτεί το φαινομένο  των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που είναι σήμερα πλουσιότεροι από τότε που μπήκαν στην πολιτική.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει την ποιότητα των συγκεκριμένων ΜΜΕ…