Χρ. Σπίρτζης: Απόπειρα συγκάλυψης αν δεν δοθούν τώρα τα στοιχεία του 53χρονου και των 213 «πελατών» του

«Σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ» ο 53χρονος, τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Ζητά να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και του έτερου συλληφθέντα

Την έντονη αντίδραση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστου Σπίρτζη έχει προκαλέσει η μη δημοσιοποίηση ακόμη από τις αρμόδιες αρχές των στοιχείων του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό και του έτερου συλληφθέντα για την εφιαλτική υπόθεση.

«Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του» τονίζει σε δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα» σημειώνει.

«Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης» καταλήγει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ