Χ. Μαμουλάκης: Απάντηση στον Γεωργιάδη


Με αφορμή την απαράδεκτη τοποθέτηση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, αναφορικά με επαγγελματική δραστηριότητα της οικογένειας Μαμουλάκη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε πανικό άνευ προηγουμένου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κ. Γεωργιάδης επιλέγει την τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα» σε μια απέλπιδα προσπάθεια εξισορρόπησης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την σωρεία των κυβερνητικών σκανδάλων. Των σκανδάλων Πάτση, Μαραβέγια, Καππάτου, Νικολάου, Χειμάρα, κ.α.

Τολμάει να κριτικάρει μια καθ’ όλα νόμιμη οικογενειακή επαγγελματική δραστηριότητα στο νησί καταγωγής της μητέρας μου, την Ικαρία, που ξεκίνησε πριν καν εκλεγώ Βουλευτής! Μια διαδικασία χωρίς τραπεζικό δανεισμό, που δεν αφορά ένταξη σε Αναπτυξιακό Νόμο για την οποία, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, δεν προκύπτει κανένα απολύτως νομικό ή ηθικό ζήτημα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναζητά εναγωνίως «σκάνδαλα» στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ματαιοπονεί. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γι’ αυτό και όση λάσπη κι αν ρίξει, δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο, από το να διασυρθεί. Ακόμη περισσότερο.».