Όταν έχει την προβοκάτσια στο αίμα σου…

Προσοχή: απομακρύνετε τα παιδιά, ακολουθούν σκηνές σκληρής πολιτικής βίας – και ανοησίας.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια από τις πιο άθλιες πολιτικές επιχειρήσεις από τη Μεταπολίτευση: η κυβέρνηση Μητσοτακη, με αρχιστράτηγο τον Άδωνι Γεωργιάδη, εκβιάζει ωμά τους ψηφοφόρους στο Χαλάνδρι για να μην επανεκλέξουν τον Σιμό Ρούσσο – ήδη δύο φορές νικητή των εκλογών.

Χωρίς δισταγμό ο κυβερνητικός μηχανισμός απειλεί ότι θα μετατρέψει σε… Γάζα το Χαλάνδρι αν δεν ψηφίσουν για δήμαρχο μια, συμπαθή κατά τα λοιπά, εκλεκτή της ΝΔ.

Το βασικό «επιχείρημα» του Γεωργιάδη είναι ότι «το Χαλάνδρι κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ» – οργάνωση στην οποία αναφέρεται πλέον και ο φοβισμένος Κώστας Μπακογιάννης στην Αθήνα για να αναχαιτίσει τον Χάρη Δούκα – ότι υποστηρίζει την Παλαιστίνη – με πονηρό υπονοούμενο τη… Χαμάς και άλλες ανοησίες.

Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για κεντρική φαιά κυβερνητική επιλογή.

Προφανώς θα αποτύχει. Αλλά αιφνιδίως εμφανισθηκε επι σκηνής… ο Παύλος Πολάκης, ως αχρείαστος -συνήγορος του Σίμου Ρούσσου.

Δίκην σπουδαίοι πολιτικού παράγοντα με επιρροή – τρομάρα του- δήλωσε ότι η επανεκλογή του είναι «ζήτημα τιμης για ολη (η υπογράμμιση της στήλης) την Αριστερά και τον δημοκρατικό κόσμο…. Αυτών που δεν ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ -και-εξαιτίας του…

Κάποιοι βλέπουν και αυτή τη φορά οιονεί προβοκάτσια. Γιατι ο Πολάκης στα νιάτα του ανήκε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως στέλεχος του ΝΑΡ, ομάδα που διασπάστηκε από το ΚΚΕ , το 1989.

Φυτρώνει πάλι εκει που δεν τον σπέρνουν. Μόνο βοήθεια δεν προσφέρει στον ακατάβλητο δήμαρχο Χαλανδρίου , ενισχύοντας-εκών, άκων- τις γελοιότητες περί ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το είχε κάνει και με τον Τσίπρα, εμφανιζόμενος με ρεβανσιστικές κορώνες, ανήμερα στις εκλογες του Μαΐου.

Άμα τό έχεις στο αίμα σου…

ΥΓ: Τελικά θα απαντήσει ποτέ, αν ως βουλευτής πλήρωνε τη συνδρομή του – από τη βουλευτική αποζημίωση-στο κομμα όπως οι υπόλοιποι; Δεν είναι και λίγα τα λεφτά…

Γ.Λ.

ΑΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR