Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο GooglePlus

ΑνΑρΜοΣτΕς ΠοΛιΤιΚεΣ σΥμΠεΡιΦοΡεΣ!

Ποιοι,   πώς,   πότε,    πού,    γιατί…..

Γράφει ο Αιθεροβάμων

 

*** Εκοψε τελείως την αλυσίδα ο Βενιζέλος. Τώρα μιλάει για <μνημονιο 5>. Να δείτε  που θα το  υιοθετήσει ο Μητσοτάκης.

*** Κατά τα λοιπά στην παρουσίαση του βιβλίου του   βρήκε την ευκαιρια να ξαναευλογησει τα γένια του με το <κούρεμα του 2012>, ξεχνώντας βέβαια οτι τότε υπήρχε και Πρωθυπουργός.

*Δεν ξέχαμε όμως να προκαλέσει ξανά λεγοντας οτι  <τα ασφαλιστικά ταμεία δεν ζημιώθηκαν>.

*** Τι ζήταγε ο σοβάρος Γιώργος  Προβοπουλος σ αυτή την παρουσίαση με τον  Καψή και τον  Χαρδούβελη;

*** Ο Καραμανλής  πήγε στη Θεσσαλονίκη χωρίς   συνοδεια των ΜΑΤ και τον αποθεωσαν.  Ο  Κυριάκος πήγε σιδερόφρακτος και τον έκραξαν.  Συμπερασμα: η δημοφιλια δεν εξασφαλίζεται με <φουσκωτούς>.

*** Δεν είναι ξεφτίλα να χαίρεται η αντιπολίτευση κάθε φορά που αναβάλεται μια αποφαση που συμφέρει τη χώρα-οπωςπχ για το χρέος;

***  Και δεν είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα  κάποια Μ ΜΕ  να προβάλουνοτι φταίνει ο Τσίπρας; Ακομη δεν κατάλαβαν οτι στο τραπέζι καθεται η χώρα και οχι ο ΣΥΡΙΖΑ;

****Κουίζ. Με ποιό κόμμα συνεργάζεται ως <πολιτικός παράγων>  διακεκριμενο μέλος της Μασονικής Στοάς;

*** Αλλος Σημίτης ειναι αυτός που  λέει τώρα τι  πρέπει να γίνει στην Παιδεία και άλλος αυτός που ήταν για οκτώ χρόνια Πρωθυπουργός και δεν το ΄εκανε;

*** Καλά με τον Στουρνάρα συνιθίσαμε – κάθε τόσο κάνει και μια πολιτική  παρέμβαση.  Κάποιος να του εξηγήσει  οτι η Τράπεζας της Ελλάδος, δεν είναι μέρος του πολιτικού συστήματος δεν βρίσκεται;

****Για μερικούς έχει και τα καλά του οτι παρατεινεται η συζήτηση για το χρέος.  Πρώτα  για τον Μητσοτάκη για τον οποίο αργεί η κρυάδα. Και μετά για τον Τσακάλώτο που παραμένει υπουργός Οικονομικών.

***Δεν τον βλέπω και πολύ τον Κικίλια  στη θέση του πόρτ παρόλ του Κυριάκου.  Προκύπτει και απο κάποια αρθρα -εμφανώς δικής  του έμπνευσης- που καταγγέλουν οτι τον …υπονομεύουν.

*** Υπήρχε ο Θεοδωρικάκος,  που τσακωνοταν με τον Λαζαρίδη και τώρα προστέθηκε και ο Βαρβιτσιώτης για να τσακώνεται και με τους δυο.

** Οι πολλές μαμές βγάζουν σκάρτο το παιδί και οι πολλοί επικοινωνιολόγοι σκάρτον τον αρχηγό..

*** Επι της ουσίας  πάντως το αποτέλεσμα ηταν αυτό που  ειδαμε στη Βουλη με την τελετυαια ομιλια του Κυριάκου: πλινθοι και κέραμοι.

**** Το μήλο κάτω απο τη μιλιά. Γκαντέμης ο πατέρας , γκαντέμης και ο γιος- Τι τόθελε ο Κυριάκος να ευχηθεί στον Ολυμπιακό;

*** Είναι καλός κοινοβουλευτικος ο Κωστας Τζαβάρας, αλλά μερικές φορές αδικεί τον ευατό του. Ισως απο την πίεση  που τους ασκεί ο Κυριάκος να μοιάσουν στον… Αδωνι.

**** Οι βουλευτές του Καμμένου δεν ψήφισαν το τέμενος . Να τους χαίρεται τους  εταίρους τους ο Τσίπρας

*** Το καημένο τον Φίλη, ακόμη δεν το ξεπέρασε. Από τα έδρανα που κάθεται σήμερα βλέπει 4ο Μνημόνιο -σαν τον Μητσοτάκη και τον Βενιζέλο.

*** Με την ευκαιρία. Τι έγινε εκείνο το κόμμα με τον Σαμαρά;  Προχωράει;

*** Και μετά έλεγε για τον Παπανδρέου που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έστηνε …άλλο κόμμα για να το διασπάσει.

*** Τι κρίμα που πολιτικοί  σαν τον Πάγκαλο και  τον Λοβέρδο πήραν τον κατήφορο και συνεχίζουν μέχρι να πιάσουν πάτο…

*** Ο Λοβέρδος είναι κανονικά πλέον ο Άδωνις του ΠΑΣΟΚ.

*** Ειδικά  ο Πάγκαλος δεν έχει  οικογένεια για να τον προστατεύσει;  Αν είναι «γελοιοδέστατος» ο Σκανδαλίδης και «μας κυβερνάει  μια σπείρα κακοποιών» πρέπει να δουν και την περίπτωση να τον πάνε στο  εξωτερικό.

***Αυτόν τον Παπαχριστόπουλο τον θέλει ακόμη υποστηρικτή του στη Βουλή ο Τσίπρας;

*** Δικαιωμά του του Πολακη να  γιορτάσει τα γενέθλιά του με όποιον  γουστάτει. Αλλά οτι τα γιορτάζει με τον Καμένο  κάτι λέει; Με τον Καμένο μωρέ;