Αυγουστιάτικο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 4,5 εκατομμύρια ευρώ

Στο κόκκινο, εκτός από τον υδράργυρο, βρίσκεται και το ενδιαφέρον για το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ που βρίσκεται στα 4,5 εκατομμύρια  ευρώ, ύστερα από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ. Η κατάθεση δελτίων, η οποία είναι σε εξέλιξη από το πρωί τόσο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ όσο και μέσω διαδικτύου, θα ολοκληρωθεί στις 21:30 απόψε και μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Μέσα στον Αύγουστο το παιχνίδι έχει αναδείξει μόνο έναν μεγάλο νικητή. Συγκεκριμένα, στην κλήρωση της 4ης Αυγούστου ένας τυχερός παίκτης, που κατέθεσε το δελτίο του σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής, κέρδισε 7,7 εκατομμύρια ευρώ. Έκτοτε κανένας παίκτης δεν έχει κατορθώσει να μαντέψει σωστά τους «5+1» αριθμούς του ΤΖΟΚΕΡ.

ΤΖΟΚΕΡ online με νέα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην τελευταία αυγουστιάτικη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά βρίσκονται στην παραλία, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν το δελτίο τους από κινητό τηλέφωνο ή tablet. Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ).

Oι online παίκτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους δύο νέα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων. Έτσι, μπορούν να επιλέγουν το χρονικό διάστημα, στο οποίο συμμετέχουν με το ίδιο δελτίο. Αντιστοίχως, μπορούν να παίζουν το ίδιο δελτίο σε κάθε κλήρωση, όταν το ποσό του τζακ ποτ  είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχουν επιλέξει. Στα νέα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, κάθε κατάθεση δελτίου πραγματοποιείται αυτόματα και εξοφλείται ξεχωριστά ανά κλήρωση.