Επιτέλους και μια ιστορική αλήθεια

Του Γ. Τεκίδη

                         

                                               

Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, μήτε καμιά μεγαλοστομία κάποιου πολιτικάντη. Είναι μια αναλλοίωτη στο χρόνο και αποδεδειγμένη στη πράξη αλήθεια, που είχε το σθένος και το κουράγιο να ξεστομίσει ο φέρελπις στην πολιτική                       υποψήφιος τη ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές Σωτήρης Σέρμπος. “…σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε το 2015…” απευθυνόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους. Και έγινε ο χαμός από σύμπασα την Αριστερά εντός και εκτός κοινοβουλίου, λες και ειπώθηκε κάτι τι τερατώδες, κάτι άγνωστο, κάτι που δεν είναι η πραγματικότητα εδώ και δεκαετίες στην πολιτική ζωή της χώρας.

Τώρα ο αιφνιδιασμός υπήρξε καίριος, διότι η δημόσια ομολογία του παραπάνω λεβέντη, σπάει τα τετριμμένα, το σαβουάρ βιβρ  και την ομολογουμένως Γαλατική ευγένεια των στελεχών της δεξιάς διαχρονικά όταν αναφέρονται στην Αριστερά και στις πολιτικές της, μέχρι παρεξηγήσεως για την επιδεικνυόμενη ανοχή και υπομονή απέναντι της. Επομένως ο θαρραλέος υποψήφιος της ΝΔ, δεν είπε ανύπαρκτα πράγματα, ούτε πρόσβαλλε κανένα πολιτικό χώρο. Είπε την αλήθεια. Αυτήν που δεκαετίες τώρα με νύχια και δόντια η δεξιά σε όλες τις αποχρώσεις της, συνεπικουρούμενη και από την ακροδεξιά πολυκατοικία, έχει κάνει πράξη και κανόνα. Πως θα γίνει επιτέλους κατανοητό στους πάντες πως το ιδιοκτησιακό καθεστώς από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους για την δεξιά είναι όρος απαράβατος και ιερός, προκειμένου να επιβιώσει, να υπάρξει αυτός ο τόπος. Καμώνονται πάσης φύσεως αριστεροί, δημοκράτες, σοσιαλιστές και λοιποί λαοπλάνοι, πως αγνοούν την μεγίστη, την ιερή επιθυμία και παρακαταθήκη Εκείνου, ότι το ιερό ιδιοκτησιακό δικαίωμα αυτής της χώρας το έχει η δεξιά και πως είναι ανεπίτρεπτη , αμαρτωλή και αποδιοπομπαία οιαδήποτε προσπάθεια, ενέργεια και λοιπά πολιτικά εγχειρήματα αλλοίωσης και αμφισβήτησης αυτής της πραγματικότητας.

Ξεχνούν όλοι αυτοί που εξαπολύουν μύδρους κατά του θαρραλέου υποψήφιου, πως η παραπάνω αλήθεια περί του ενός και μοναδικού κληρονόμου πάσης της επικράτειας μετά των ζωντανών και μη επ αυτής, επιβεβαιώνεται και από τις επιστολές του Ιησού που πριν λίγο καιρό ανακάλυψε και έφερε στο φώς, ο άλλος πολιτικός ογκόλιθος Κυρ.Βελόπουλος. Όπου εκεί η αναφορά είναι σαφής και ρητή. Δικαίωμα να κυβερνά και να αποφασίζει για τον τόπο και τον έρμο λαό, έχει μοναχά και αποκλειστικά η δεξιά. Απόδειξη των παραπάνω είναι η πρόσφατη πολιτικά περίοδος, η μεταπολεμική, όπου όσα αντεθνικά μιάσματα επιχείρησαν να κανιβαλίσουν επί της Θεϊκής εντολής και επιθυμίας και να αμφισβητήσουν απαράγραπτα και ιερά δικαιώματα, είχαν οικτρό τέλος.

Ας θυμηθούμε τη δεκαετία του 60, όταν ο …λεγόμενος Γέρος της Δημοκρατίας υπενδυόμενος το δημοκρατικό μανδύα και αφήνοντας προσωρινά στην άκρη αυτόν της ΕΔΑ, επιχείρησε να αλώσει το καθεστώς και να φέρει στην εξουσία τους κόκκινους λύκους. Ευτυχώς όμως άξια τέκνα της πατρίδος και πολιτικοί ακέραιοι, αδάμαντες, όπως ο πατέρας του σημερινού μας πρωθυπουργού, Κων. Μητσοτάκης με μια πλειάδα αγωνιστών απέτρεψαν αυτή την εξέλιξη και σώσανε τον τόπο. Φυσικά η μαύρη αριστερή προπαγάνδα βάφτισε τον ήρωα εκείνον, αποστάτη και υπηρέτη των ανακτόρων, παρασέρνοντας χιλιάδες αφελείς συμπολίτες μας σε ταραχές και άσκοπες διαδηλώσεις. Για να έρθει λίγα χρόνια αργότερα ο γιός του Γέρου της…. Δημοκρατίας ο …περιβόητος Ανδρέας με το γνωστό θράσος και τον ανείπωτο λαϊκισμό, να αμφισβητήσει τις παρακαταθήκες και τις απαράμιλλες αξίες της εθνικόφρονος παράταξης.

Είναι αυτός που τόλμησε μέρα μεσημέρι μεταξύ των άλλων που δρομολόγησε, να ζητήσει δικαίωση και αναγνώριση των Εαμοβούλγαρων του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ για δήθεν…αντίσταση κατά των Γερμανών στην κατοχή. Άνοιξε τότε η γης να μας καταπιεί. Ώσπου φτάσαμε στα πέτρινα χρόνια της κρίσης και τότε ένα άλλος σαρδανάπαλος πολιτικάντης, ο Τσίπρας ανερυθρίαστα ζήτησε την ψήφο του Ελληνικού λαού για να μας σώσει ο έρμος. Πάντα ανεκτική, ανοιχτόμυαλη και γαλαντόμος η παράταξη μας, τους επέτρεψε να κυβερνήσουν και παραλίγο να καταστραφεί το έθνος. Αμφισβήτησε ο κρυφό κομμουνιστής τα πάντα και επιδίωξε την καταστροφή της εθνοσωτήριου παράταξης μας. Ευτυχώς όμως δεν ευοδώθηκαν τα σχέδια του και η πατρίς εσώθη, με την θεία εμφάνιση σε ρόλο σύγχρονου Μωυσή, του μεγάλου ηγέτη με χαρακτηριστικά εθνάρχη. Φυσικά αναφερόμαστε στον Κυρ. Μητσοτάκη. Σε αυτόν οφείλει ο εθνικά υγιής, ο γαλουχημένος με τα ελληνοχριστιανικά νάματα λαός μας την σωτηρία του.

ΥΓ1. Είναι εισαγγελέας εφετών και τολμά όσα οι συνάδελφοι του στην πλειονότητα τους κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται. Τολμά να ελέγξει τους πάσης φύσεως παρανομούντες, μεγαλοπαράγοντες επιχειρηματίες ,τους καταχρώμενους την δημόσια περιουσία, τους παρανομούντες και όλους αυτούς που διάγουν με την ταμπέλα ΄΄ ξέρεις ρε ποιος είμαι εγώ;΄΄. Πλούσια η δράση του στα νησιά του Βορ. Αιγαίου ενάντια στην παρανομία, όπως και η εν γένει ανθρωπιστική του στάση στα τεκταινόμενα των τοπικών κοινωνιών. Το όνομα του Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου. Άξιος ο μισθός του. ΥΓ2. Όλοι μαζί, σύσσωμοι, σταυρό στις ευρωεκλογές στον αγέρωχο αγωνιστή της δημοκρατίας, Σωτήρη Σέρμπο.