Ιδιαζόντως ειδεχθής!

Tου Ιωάννη Δαμίγου

Ιδιαζόντως ειδεχθής δολοφόνος της λογικής, ιδιαζόντως ειδεχθής βιαστής της αλήθειας, ιδιαζόντως ειδεχθής συκοφάντης, ιδιαζόντως ειδεχθής λαϊκιστής, ιδιαζόντως απεχθής πολιτικάντης! Ιδιαζόντως ειδεχθής, απεχθής και επαχθής φιγούρα ποτέ, που επέλεξε αυτός ο αλλοπρόσαλλος λαός!

Φιγούρα που επιβάλει εμμονικά την παράνοια, την παρακμή, την καταστροφή, τον αφανισμό και την φρικτή κατάντια, του υπέρμετρου “εγώ”. Προβληματική παρουσία, προμήνυμα επικίνδυνων ανεξέλεγκτων καταστάσεων, λόγω προφανούς ανικανότητας, τόσο έντονα εκφρασμένης απώλειας ελέγχου.

Ένας υβριστής όλων, ένας δραπέτης της πραγματικότητας, ένας αλλόφρων παραχαράκτης της ιστορίας, ένας φανατικός υποστηρικτής της απάτης. Ένας ακραία επικίνδυνος και προβληματικός χαρακτήρας, ακόρεστα εκδικητικός, χωρίς αρχές και ήθος.

Μια επιλογή των “επιτηδείων”, που πρέπει να ανησυχούν ιδιαίτερα μετά την τελευταία εμφάνιση του “αντιπροσώπου” τους. Ξεπερνώντας κάθε “μέτρο”, βιάζοντας κάθε “κανόνα”, που τυχόν είχαν θέσει. Κανείς δεν χρειάζεται έναν “γυμνό” βασιλιά, στην δούλεψή του, που θα έδινε το “βασίλειό” του για ένα άλογο! Τα φωτάκια άναψαν και οδηγούν στην έξοδο κινδύνου…..