“Και τα αγόρια κλαίνε” στο Θέατρο Μπέλος

Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης το έργο παρουσιάζεται για τρίτη συνεχή χρονιά με μια νέα σκηνοθετική ματιά από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο. Το έργο παρουσιάζεται για 4 μοναδικές παραστάσεις Κυριακές 16, 23, 30 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου στις 21 : 30.  Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για τα παιδιά.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος. Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο, ο κλόουν εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια, το λευκό τους δέρμα, την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο , αφού τελειώσει μαζί τους, αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένος στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου μάς δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει

Θέατρο «Μπέλλος»-Κέκροπος 1, Πλάκα -Τηλέφωνο 210 3229889

  • Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος  / Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
  • Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης στο ρόλο του serial killer John Gacy
  • Διάρκεια: 80 λεπτά  /Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ (γενική είσοδος)
  • Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 21:30