Λοβέρδειο θράσος

«Αν είχα μπροστά μου τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχοΐδη θα τους ρωτούσα μόνο ένα πράγμα: Γιατί; Γιατί μας το έκαναν αυτό; Για ποιο λόγο μας κατέστρεψαν έτσι; Πήραν στον λαιμό τους ανθρώπινες ζωές και κατέστρεψαν οικογένειες.» ( documentonews.gr )

Μιλάει μετανάστρια από το Καζακστάν, μια από τις οροθετικές γυναίκες που συνελήφθησαν τον Μάιο του 2012  και διαπομπεύτηκαν χυδαία από την ελληνική Πολιτεία, με υπουργό Υγείας τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο υπουργός που νομοθέτησε τον διασυρμό τους τολμάει σήμερα και εμφανίζεται ως υποψήφιος αρχηγός κόμματος.  Το οποίο επίσης διασύρει.

Αν μη τι άλλο, γιατί έχει στην πλάτη του δίωξη  για δωροληψία στο σκάνδαλο Νοβάρτις- και αν θα πάει στο ακροατήριο ή στην παραγραφή  εκκρεμεί στο δικαστικό συμβούλιο.

Το θράσος του ανδρός συμπεριλαμβάνει και το ΠΑΣΟΚ, κόμμα με ιστορική διαδρομή στην οποία δεν μετείχε.

Απλώς εμφανίσθηκε ως λαθρεπιβάτης στη σημερινή περίοδο, με την παρότρυνση μεγάλου επιχειρηματία που τον στήριξε να εκλεγεί βουλευτής.

 Σήμερα εμφανίζεται να έχει άλλη επιχειρηματική στήριξη, που του στέλνει και υποστηρικτές, όπως μια ευρωβουλευτίνα και ένα σμήνος  αβανταδόρων στα ΜΜΕ.

Το μπαλαμούτι του αυτή τη φορά είναι ότι θα «υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του Κινάλ», αφού το μετονομάσει σε… ΠΑΣΟΚ με τον πράσινο ήλιο  ως σήμα του- παίζοντας με τα νεύρα των παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ .

Αφήνει υπονοούμενα ότι θα τον στηρίξει ο Βενιζέλος, επί των ημερών του οποίου προσπάθησε να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ και το καθύβριζε.

Διατεταγμένοι φίλοι  του σε παρακμή, διακινούν ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με πρόσωπα όπως η  Άννα Διαμαντοπούλου, ο Φλωρίδης και ο Γιάννης Μανιάτης, των οποίων φιλοδοξεί να γίνει… αρχηγός.

Θα μπορούσε να φωνάξει επίσης τον «μικρότερο αδελφό του» Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θ. Πλεύρη.

Έχει συνεργαστεί μαζί τους, στις πλάτες της Φώφης Γεννηματά- που πληρώνει σήμερα το ότι αντί να τον θέσει σε διαθεσιμότητα μετά την παραπομπή του τον κράτησε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τώρα τον βρίσκει απέναντί της.