Εκφράζει ακροδεξιές θέσεις ο… Λοβέρδος;

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε για τον Κ. Κατσιφά: “Έσπευσαν να πουν ότι ο άνθρωπος αυτός (σ.σ.: ο Κ. Κατσίφας) ήταν παραβατικός. Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν παραβατικός;”

Δεν πέρασε μέρα όταν στο facebook ο αναπληρωτής γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, θα πάρει σαφείς αποστάσεις από τον πρώην υπουργό:

“Αισθάνομαι την υποχρέωση και την ανάγκη να πάρω αποστάσεις από την τοποθέτηση του Βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου σε σχέση με τον Ζακ Κωστόπουλο. Αυτές οι λογικές συμψηφισμού αναπαράγουν ακροδεξιές και φοβικές θέσεις τις οποίες θεωρώ απαράδεκτες. Ειδικά όταν είναι πλέον φανερό ότι ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε από φόβο με τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών να καταρρέουν και το όλο θέμα να είναι μια συγκάλυψη”.

Ακροδεξιές και φοβικές θέσεις! “Τέτοιου τύπου “απλοϊκές” ισοπεδώσεις στρώνουν τον δρόμο στο μίσος τον φόβο και την ακροδεξιά” θα συμπληρώσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και θα σώσει την τιμή του κινήματος -που δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του εκφράζουν θέσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακροδεξιές και φοβικές.

Προς τιμήν του φυσικά, αλλά όπως φαίνεται ανάμεσα στις δυο απόψεις το ποτάμι είναι βαθύ.