Νίκος Καραχάλιος: «Να αποπεμφθεί η Μενδώνη, αλλιώς εικόνα «εκβιασμού» του Πρωθυπουργού»

Συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη

«Η φυγή σε πρόωρες εκλογές από τον Μάιο και μετά θα είναι αναπόφευκτη»

Σφοδρή επίθεση στο » σημιτο-σύστημα» όχι αρίστων αλλά διεφθαρμένων, που κυριαρχεί πως είπε πέριξ του επιτελικού κράτους του Μεγάρου Μαξίμου, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του forum 2020 , Νίκος Καραχάλιος , άλλοτε επιτελικό στέλεχος του Κώστα Καραμανλή στο ράδιο 98.4.

Όπως είπε η Υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί, όσο περνάει ο καιρός με κάλυψη της ίδιας , οι ευθύνες του Πρωθυπουργού μεγαλώνουν, την ώρα που στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ συγκεντρώνονται υπογραφές για την αποπομπή Μενδώνη.

Κατά τον Νίκο Καραχάλιο, ο Πρωθυπουργός φέρει ακέραια την ευθύνη των επιλογών πολιτικά και οφείλει να την αναλάβει εδώ και  τώρα. Δεν μπορεί στο κυβερνών κόμμα , οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί να είναι  ο πλειοψηφικός πυρήνας και μάλιστα του διεφθαρμένου συστήματος Σημίτη , έναντι των κοινοβουλευτικών της παράταξης.

Ο ίδιος εκτίμησε οτι η φυγή σε πρόωρες εκλογές από τον Μάιο και μετά θα είναι αναπόφευκτη , ενώ έκανε λόγο και για αλλοίωση της φυσιογνωμίας της παράταξης με σημάδια βαθιάς σήψης .

Αυτή είπε δεν είναι κυβέρνηση αρίστων , αλλά αχρήστων που βουλιάζουν την χώρα οικονομικά αλλά και , δημιουργούν ζητήματα και για τα εθνικά μας θέματα.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ