Πρωταπριλιάτικα ψέματα

Του Τάκη Ψαρίδη

Ψέμα πρώτο: Γνωστός «μάνατζερ» πορνοστάρ και τηλεπερσόνα ελεεινής μορφής «χορηγήθηκε» από την λίστα Πέτσα και φωτογραφήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο παίρνοντας την ευχή του για να πολιτευτεί με το κυβερνητικό κόμμα!

Στη συνέχεια έστησε μια «εφημερίδα» για να προωθήσει το «αποκαλυπτικό» έργο του και η αστυνομία του κου Χρυσοχοΐδη ανέλαβε την φύλαξη του με βάρδιες 14 αστυνομικών και 9 περιπολικών φυσικά με τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών!

Προχθές μάλιστα με εντολή του «μάνατζερ» συνελήφθη ένας φωτορεπόρτερ επειδή απαθανάτιζε την αστυνομική φρουρά του!

Ψέμα δεύτερο: Αυτοί που χειραγωγούν το σύνολο των ΜΜΕ στη χώρα εξαγοράζοντας τα με εκατομμύρια, παρέπεμψαν σε προανακριτική επιτροπή τους πολιτικούς αντιπάλους τους για απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ! Παρέπεμψαν δηλαδή αυτούς που όταν ήταν κυβέρνηση χρέωσαν τους καναλάρχες με τα χρήματα που όφειλαν στο κράτος, αντί να τους τα χαρίσουν!

Ψέμα τρίτο: Η κυβέρνηση των «αρίστων» που προστατεύει τον γνωστό «άριστο» «μάνατζερ», αυτή που επέβαλε το σκληρό lockdown με 2500 κρούσματα και 20 νεκρούς την ημέρα, τώρα το χαλαρώνει με 4 χιλιάδες κρούσματα και 70 νεκρούς την ημέρα! Στην χώρα των «αρίστων» αντί για τους γιατρούς αποφασίζουν για την υγεία των πολιτών το πολιτικό κόστος και οι δημοσκοπήσεις!

Αυτά τα ψέματα είχα να πω και αυτά τα φέικ νιους να διαδώσω τηρώντας και εγώ το έθιμο της πρωταπριλιάς και με το «συμπάθιο» κιόλας.. Ευτυχώς και πάλι καλά να λέμε. Στην χώρα των «αρίστων» του γνωστού πρωθυπουργού, όπου η πραγματικότητα αναποδογυρίζεται και όλα μοιάζουν σαν ένα απίστευτο ψέμα, όχι μόνο τηρούνται τα έθιμα και οι παραδόσεις, αλλά με αυτήν την κυβέρνηση κάθε μέρα έχουμε πρωταπριλιά, έστω και αν την πληρώνουμε ακόμα και με τη ζωή μας!

Άντε και χρόνια μας πολλά!

ΥΓ: Τελικά μετά την γενική κατακραυγή απέσυραν την φρουρά που έλεγαν ότι δεν υπήρχε! Ποιο είναι το ψέμα; Ότι έβαλαν κρατική φρουρά στον γνωστό «μάνατζερ» ή ότι την απέσυραν;